Inbouw vaatwasser met met sleepdeur geschikt voor Ikea keukens

31 artikel(en)

31 artikel(en)

Een vaatwasser met sleepdeur

Bij een inbouw vaatwasser met sleepdeur montage gaat de deur soepeler open en kan het uitstekende deurpaneel onder de vaatwasser richting de plint schuiven. Dit type wordt onder meer veel gebruikt bij Ikea keukens.

Op zoek naar een vaatwasser voor uw Ikea keuken? Bekijk ons handige overzicht met alle inbouw vaatwasser welke passen in deze keukens. Een breed aanbod waarmee u rustig kunt vergelijken en kiezen.

Waarom een andere vaatwasser?

Bij de meeste keukens in Nederland wordt een volledig geïntegreerde inbouw vaatwasser geplaatst. Bij het sluiten van de deur ziet u alleen het keukenfront, wat fraai is in de keuken. U heeft in dat geval de keuze tussen een normale hoogte vaatwasser of een verhoogd model. Helaas zit dit bij een Ikea keuken net iets anders in elkaar. En aangezien veel mensen de keuze voor dit merk keuken maken / gemaakt hebben is het belangrijk te weten wat u moet doen met de apparatuur. Omdat vooral de vaatwasser een afwijkende bevestiging van de deur heeft is het belangrijk te weten welke modellen wel passen. In onderstaand overzicht vindt u al deze types.