23 artikel(en)

23 artikel(en)

Wasmachine en droger in één

Een was/droogcombinatie is een interessante optie op het moment dat u beperkte ruimte heeft. In deze voorlader kunt u tegelijkertijd wassen en vervolgens drogen hetgeen eveneens zeer praktisch is. Houdt u er echter rekening mee dat u en altijd minder kunt drogen dan het vulgewicht van de trommel. Daarnaast is het belangrijk dat u bewust bent van het feit dat het een 2-in-1 apparaat is, waarbij de kans op storingen dus iets groter kan zijn. Maar kwalitatief is een was/droogcombinatie verder prima, want anders zouden de bekende A-merken deze niet op de markt brengen. Kortom: een was/droogcombinatie is een interessante optie als u beperkte ruimte heeft.

Non-stop wassen en drogen

Een was/droogcombinatie heeft als belangrijk voordeel dat er non-stop gewassen en gedroogd kan worden. Omdat het droogproces van een wasdroogcombinatie verschilt ten opzichte van een normale droger, is het niet mogelijk om de trommel volledig te vullen bij het drogen. Zodoende wordt er bij de vulgewicht bijvoorbeeld "Geschikt voor 7 kg. wassen en 4 kg. drogen" vermeld. Dit houdt in dat u apart 7 kg, kunt wassen, vervolgens 3 kg. wasgoed uit de trommel zult moeten halen om daarna de overige 4 kg. te kunnen drogen. Het is echter ook mogelijk om de was/droogcombinatie direct met maar 4 kg. te beladen. Indien het wasgoed hiervoor geschikt is kunt u dan non-stop 4 kg. wassen en drogen, zonder dat u tussentijds handelingen dient te verrichten.

Kwaliteit

Was/droogcombinaties worden veelal verkocht indien er weinig ruimte is voor plaatsing van twee aparte apparaten. U dient bij aanschaf bewust te zijn van het feit dat u bij een was/droogcombinatie veel meer onderdelen in een normale casco heeft zitten: de kans op storingen ligt dan ook ietsje hoger. Daarnaast is de droogwijze vaak afwijkend ten opzichte van een normale droger. Ondanks deze twee aspecten hebben alle bekende A-merken een goed aanbod was/droogcombinaties en is de kwaliteit daarmee zeker hetgeen u van de verschillende merken mag verwachten. De AEG was/droogcombinatie biedt met de 'HWD' lijn nu een warmtepomp droogtechniek welke energiezuinig kan drogen.

Was/droogcombinatie kopen

Ondanks dat het aanbod was/droogcombinaties niet heel breed is, zijn er genoeg modellen om uit te kiezen. Met behulp van een goed advies op maat in de winkel of via de chat, informatie over test resultaten van de Consumentenbond en de reviews van klanten op bijvoorbeeld kieskeurig.nl kunt u geholpen worden bij deze keuze. Misschien kiest u dan wel voor de populaire AEG L7WE96ES, of wordt het de Aeg L8WE06CS wasdroogcombinatie?