120 cm breed fornuis

TIP: Bekijk hier onze bijpassende producten...TIP: Bekijk hier onze blog artikelen...

1-36 of 41

1-36 of 41

120 cm breed fornuizen bieden veel ruimte

Indien u op zoekt bent naar een fornuis met ruimte dan is een 120 cm fornuis zeker een interessante optie. Door het grootte oppervlakte aan de bovenzijde van het fornuis is er veel ruimte voor diverse branders / kookzones. Naast het aantal branders zijn er ook mogelijkheden voor combinaties met vaste fry-top bakplaten, Coupe de Feu, barbecues etc.

Onder het kookgedeelte bevinden zich de ovens. De meeste modellen zijn voorzien van twee, maar sommige zelfs van drie ovens. De ovens zijn - bij de juiste aansluiting - tegelijkertijd te gebruiken waardoor u ook bij grotere groepen praktisch kunt koken. Een fornuis 120 cm breed is zowel strak als in landelijk klassiek leverbaar. Desgewenst kunt u deze fornuizen combineren met 120 cm brede achterwand en afzuigkap.

Fornuis op inductie

Door de opkomst van inductiefornuizen is ook dit aanbod in 120 cm. breed toegenomen. Belangrijk hierbij is dat u rekening houdt met de benodigde elektra aansluiting voor deze fornuizen. Bij 120 cm. breed inductie overstijgt dit vaak de standaard 3-fasen aansluiting welke in bijna elk standaard huis gecreëerd zou kunnen worden. Omdat de aansluitwaarde vaak ver boven de 12 kW zit, is een verzwaring van de hoofdaansluiting door de netbeheerder de enige oplossing. Verdiep u hier reeds voor aankoop goed in, aangezien de maandelijks terugkeren de kosten voor vastrecht hierbij ook aan gaan stijgen.