Introductie nieuwe Falcon fornuizen in 2021

Artikel geplaatst op: 5-02-2021
Ontdek de nieuwe Falcon Esprit en Leckford Deluxe fornuizen: een fraaie aanvulling op het brede assortiment Engelse fornuizen. Met deze aanvulling speelt Falcon nog beter in op de actuele vraag naar thuis koken en een betere invulling in het inductie assortiment.

Nieuwe Falcon Esprit fornuizen, hier afgebeeld de 110 cm. brede inductie variant.
Nieuwe Falcon Esprit fornuizen, hier afgebeeld de 110 cm. brede inductie variant.


Introductie Falcon Esprit

Door de introductie van de Falcon Esprit bedient Falcon de groeiende 110cm markt. Omdat men meer tijd thuis besteed en bewuster met voeding bezig is stijgt de vraag naar krachtige fornuizen. De Esprit is uitgerust met 3 ovens en een aparte grill. Het fornuis is makkelijk in gebruik en daadwerkelijk alles kan er op bereid worden.

Introductie Falcon Leckford Deluxe

De Leckford Deluxe is een landelijk fornuis met strakke lijnen waardoor dit fornuis in alle stijlen keukens kan worden geplaatst. Het design van het fornuis maakt het ook mogelijk het in een eiland te plaatsen. Uiteraard kan het fornuis naar keuze in gas of inductie worden geleverd. De Leckford Deluxe wordt zeer compleet geleverd met verschillende accessoires zodat de consument meteen aan de slag kan. Het fornuis is beschikbaar in vele kleuren en in 90 of 110cm breed.

Falcon Leckford Deluxe
Falcon Leckford Deluxe


Met afgeschuinde randdeuren met dikke handgrepen en bedieningsknoppen, is het Leckford Deluxe fornuis echt traditioneel, maar past het zowel in klassieke als moderne keukens. Verkrijgbaar in een eenvoudig kleurenpalet van zwart, leisteen of ivoor, de collectie bestaat uit twee maten en een keuze uit dual fuel of inductie, dus er is iets voor elk type kok. De inductie-ontwerpen bevatten een handige overbruggingszone en zijn gemakkelijk schoon te maken en zeer energiezuinig, terwijl de dual fuel-modellen een multi-zone met twee keramische branders en een vlakke bakplaat hebben.

4 artikel(en)