2e Pinksterdag gesloten
Klant waardering: 4,6 / 5

1-36 of 46

1-36 of 46

Een vaatwasser van Miele: Er is geen betere

Een Miele vaatwasser staat voor kwaliteit, degelijkheid en een lange levensduur. Deze robuuste bouw wordt bij de Miele vaatwasser gecombineerd met aspecten als milieu en eenvoudige bediening. Miele heeft de hoogste waardering op het gebied van klanttevredenheid en weder aankoop bereidheid. Daarmee biedt deze Miele vaatwasser u jarenlang plezier en zekerheid.

Vrijstaand en inbouw

Miele biedt een breed assortiment afwasmachines uitgevoerd in diverse kleuren en uitvoeringen. De vrijstaande range omvat 45 cm. brede en 60 cm. brede uitvoeringen. Daarnaast heeft Miele diverse inbouw en onderbouw vaatwasser. Een Miele onderbouw vaatwasser beschikt over een volledig witte of roestvrijstalen deuren en kan ingebouwd worden in een keuken. Bij een onderbouw is het dus niet mogelijk uw eigen keukenpaneel op de vaatwasser te plaatsen. Dit kan wel bij een Miele inbouw vaatwasser. Hier heeft u de mogelijkheid uw eigen keukendeur te monteren onder het bedieningspaneel (half geintegreerd) of helemaal op de deur (volledig geintegreerd).

Alle Miele vaatwassers hebben een goede basis

Bij de ontwikkeling van het assortiment heeft Miele heel bewust gekozen voor een zeer goede basis. Zo beschikken alle Miele vaatwassers standaard over een roestvrijstalen kuip, een laag energie- en water verbruik en witte verstelbare korven. Praktisch verder is de eenvoudige bediening en de waterbeveiliging. Hiermee kunt u onbezorgd uw vaatwasser ook 's nachts laten draaien.

De Miele besteklade

Een belangrijke ontwikkeling van Miele is de besteklade. Diverse modellen zijn uitgevoerd met deze extra korf bovenin de kuip van de vaatwasser. Een besteklade biedt u de mogelijkheid om uw bestek goed en uitgespreid neer te leggen en zorgt voor optimale reiniging. Daarnaast houdt u extra ruimte in de onderkorf van de vaatwasser over. Ook op het gebied van de besteklade blijft Miele innoveren. Zo kunt u tegenwoordiger ook voor de 3d besteklade keizen, welke op verschillende plekken verstelbaar is. Allemaal om de vaatwasser nog praktischer en beter in te kunnen delen.