Reparatie / service dienst voor storingen in 't GooiReparatie van kapotte wasmachine, koelkast, vaatwasser in Gooi en omstreken- Heeft u een storing aan uw wasmachine?
- Werkt uw vaatwasser niet meer goed?
- Moet er een gasleiding omgelegd worden voor uw fornuis?
- Of wilt u uw inbouw koelkast in uw keuken laten vervangen?Eigen service dienst

De Schouw Witgoed in Bussum beschikt over een eigen service dienst met diverse monteurs welke de reparatie aan zowel vrijstaande als inbouw apparatuur kunnen uitvoeren. Of het nu gaat om een Miele wasmachine, een Etna koelkast of een Aeg kookplaat? De monteurs zijn getraind door de fabrikanten voor reparatie van bijna alle merken.
Bel ons op 035 69 18 115 of mail naar winkel@deschouwwitgoed.nl voor het maken van een afspraak met onze monteurs. Ook als u uw apparaat niet bij ons gekocht heeft zijn wij u graag van dienst.


Reparatie in 't Gooi en omstreken

Voor reparatie aan vrijstaande en inbouw apparatuur zijn wij gericht op de regio 't Gooi en omstreken. Naast Bussum, Naarden, Huizen, Eemnes, Laren, Blaricum en Hilversum bezoeken wij ook Almere, Bunschoten, Spakenburg, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Weesp e.d.


Tarieven

Voor de reparatie hanteren wij een vast bedrag van 80 euro inclusief 21% b.t.w. per uur. Dit tarief omvat het voorrijden in 't Gooi en Vechtstreek en de onderzoekskosten. U ontvangt - indien het apparaat te repareren is - een opgaaf voor de reparatie kosten en kunt daar vervolgens naar wens wel of geen gebruik van maken.