Plan nu uw monteursbezoek

Reparatie / service voor storingen in 't Gooi - eigen reparatie monteurs

Reparatie van kapotte wasmachine, koelkast, vaatwasser in Gooi en omstreken- Heeft u een storing aan uw wasmachine?
- Werkt uw vaatwasser niet meer goed?
- Heeft u een storing aan uw inbouw oven en wilt u reparatie?
- Moet er een gasleiding omgelegd worden voor uw fornuis?
- Of wilt u uw inbouw koelkast in uw keuken laten vervangen?

Eigen service dienst

De Schouw Witgoed in Bussum beschikt over een eigen service dienst met diverse monteurs welke de reparatie aan zowel vrijstaande als inbouw apparatuur kunnen uitvoeren. Of het nu gaat om een Miele wasmachine, een Etna koelkast of een Aeg kookplaat? De monteurs zijn getraind door de fabrikanten voor reparatie van bijna alle merken.

Bel ons op 035 69 18 115 of mail naar winkel@deschouwwitgoed.nl voor het maken van een afspraak met onze monteurs. Ook als u uw apparaat niet bij ons gekocht heeft zijn wij u graag van dienst.


Reparatie in 't Gooi en omstreken

Voor reparatie aan vrijstaande en inbouw apparatuur zijn wij gericht op de regio 't Gooi en omstreken. Naast Bussum, Naarden, Huizen, Eemnes, Laren, Blaricum en Hilversum bezoeken wij ook Almere, Bunschoten, Spakenburg, Muiderberg, Kortenhoef, Muiden, Nederhorst den Berg en Weesp.

Tarieven

Voor de reparatie hanteren wij een vast bedrag van 88 euro inclusief 21% b.t.w. per uur. Dit tarief omvat het voorrijden in 't Gooi en Vechtstreek en de onderzoekskosten. U ontvangt - indien het apparaat te repareren is - een opgaaf voor de reparatie kosten en kunt daar vervolgens naar wens wel of geen gebruik van maken. Als blijkt dat reparatie niet mogelijk is, of als u niet akkoord gaat met de prijsopgaaf voor reparatie, betaalt u alleen de onderzoekskosten. Deze dient u ter plekke te voldoen via PIN bij de monteur. Als u uw vervangende apparatuur vervolgens bij ons aanschaft, ontvangt u in de winkel een korting van €40,-.op de aankoopprijs van de nieuwe apparatuur.

Veel gestelde vragen

Om u te helpen hebben wij de meeste gestelde vragen omtrent storingen, bezoek van de monteur, kosten, planning etc voor u op een rij gezet. U vind deze vragen en antwoorden in een handig overzicht: Veel gestelde vragen over storingen en bezoek monteur voor reparatie

Reparatie wasmachine, storing wasmachine

Bij een defecte wasmachine belt u ons en maken we een afspraak voor bezoek van de monteur. De monteur zal de storing van de wasmachine onderzoeken en u vervolgens erbij roepen om de reparatie kosten te bespreken. Op basis van dit kostenoverzicht weet u waar u aan toe bent en kunt u zelf inschatten of u uw wasmachine wilt laten repareren. De monteur heeft onderdelen van de wasmachine in de auto, indien dat zo is dan kan hij de wasmachine direct repareren. Anders moet het onderdeel besteld worden en komt hij zo spoedig mogelijk het onderdeel vervangen.

Reparatie van uw vaatwasser, storing vaatwasser

Onze service dienst repareert vrijwel alle merken apparatuur, dus ook vaatwassers van Bosch, Siemens, AEG, Miele, Atag etc. Ook bij een storing aan de vaatwasser komen we eerst bij u kijken en een diagnose van de storing aan de afwasmachine maken. Bij een inbouw vaatwasser zullen we de vaatwasser eerst even uitbouwen uit uw keuken. Na deze diagnose en prijsopgaaf kunt u zelf de beslissing nemen of u wel of niet de reparatie wilt uitvoeren. Indien u kiest voor uitvoeren zal de reparatie - als het onderdeel in de auto ligt - direct uitgevoerd worden. Anders bestellen wij het onderdeel en voeren de reparatie later uit.