OUTLET - Partij verkoop en showroom opruimingen

Bijgewerkt op: 18-11-2022
Profiteer nu van onze speciale opruimingen. Tijdens deze weken vindt u vrijstaande en inbouw keuken apparatuur tegen zeer interessante opruimingsprijzen! Naast apparatuur welke uit de showroom opgeruimd wordt, betreft het bij sommige apparaten ook een b-keuze apparaat. Voor deze acties geldt op=op dus wees er snel bij !

1-36 of 116


SALE

Doorlopend vindt u De Schouw Witgoed acties en aanbiedingen welke wij in grote aantallen inkopen. Deze speciale acties vindt u onder andere in ons sale overzicht. Deze producten zijn nieuw in doos en natuurlijk met de volledige garantie welke u bij aankoop bij De Schouw Witgoed mag verwachten. De partijen zijn over het algemeen actuele over-voorraad welke door de fabrikanten voor scherpe prijzen aangeboden worden, uitlopende modellen ivm de komst van een nieuw model of simpelweg tijdelijke acties.

(Showroom)opruimingen

Naast acties gebaseerd op partij inkoop vindt u in de outlet / sale ook veel modellen waarbij het laatste (showroom) model voor een lagere prijs verkocht wordt. Het kan hierbij gaan om een apparaat in originele verpakking, maar ook een showroom apparaat welke opnieuw in bubbeltjesfolie wordt ingepakt. Natuurlijk heeft u ook hierop de garantie welke u mag verwachten. Bij de producten proberen we zoveel mogelijk de status en achtergrond van de opruiming te vermelden, zodat u weet hoe de speciale prijs tot stand gekomen is.

Bekende merken als Smeg, Miele, Liebherr, Atag, Bosch, Siemens, AEG etc.

Omdat De Schouw Witgoed geheel onafhankelijk is en haar eigen inkoop verzorgt zijn wij niet afhankelijk van bepaalde opgelegde afspraken van organisaties. Mede om die reden vindt u in onze outlet / sale een breed aanbod van merken. Interessant, omdat ook u als consument daardoor breed kan profiteren. Naast de bekende A-merken als Smeg, Liebherr, Bosch, Atag, Siemens, AEG etc. zijn er ook specialistische merken als ioMabe, Steel, Boretti etc waar u outlet / sale modellen van kunt vinden.