Magazijn opruimingen

Bijgewerkt op: 14-05-2024
Profiteer nu van onze speciale opruimingen, showroom modellen en b-keuze. Doorlopend vindt u op deze pagina de laatste vrijstaande en inbouw keuken apparatuur tegen zeer interessante prijzen! Naast apparatuur welke uit de showroom opgeruimd wordt, betreft het bij sommige apparaten ook een b-keuze apparaat. Voor deze acties geldt op=op dus wees er snel bij !


1-36 of 172


SALE

Doorlopend vindt u De Schouw Witgoed acties en aanbiedingen welke wij in grote aantallen inkopen. Deze speciale acties vindt u onder andere in ons sale overzicht. Deze producten zijn nieuw in doos en natuurlijk met de volledige garantie welke u bij aankoop bij De Schouw Witgoed mag verwachten. De partijen zijn over het algemeen actuele over-voorraad welke door de fabrikanten voor scherpe prijzen aangeboden worden, uitlopende modellen ivm de komst van een nieuw model of simpelweg tijdelijke acties.

(Showroom)opruimingen

Naast acties gebaseerd op partij inkoop vindt u in de outlet / sale ook veel modellen waarbij het laatste (showroom) model voor een lagere prijs verkocht wordt. Het kan hierbij gaan om een apparaat in originele verpakking, maar ook een showroom apparaat welke opnieuw in bubbeltjesfolie wordt ingepakt. Natuurlijk heeft u ook hierop de garantie welke u mag verwachten. Bij de producten proberen we zoveel mogelijk de status en achtergrond van de opruiming te vermelden, zodat u weet hoe de speciale prijs tot stand gekomen is.

Bekende merken als Smeg, Miele, Liebherr, Atag, Bosch, Siemens, AEG etc.

Omdat De Schouw Witgoed geheel onafhankelijk is en haar eigen inkoop verzorgt zijn wij niet afhankelijk van bepaalde opgelegde afspraken van organisaties. Mede om die reden vindt u in onze outlet / sale een breed aanbod van merken. Interessant, omdat ook u als consument daardoor breed kan profiteren. Naast de bekende A-merken als Smeg, Liebherr, Bosch, Atag, Siemens, AEG etc. zijn er ook specialistische merken als ioMabe, Steel, Boretti etc waar u outlet / sale modellen van kunt vinden.

Meest gestelde vragen over Outlet, opruimingen en showroom modellen met korting

Wat houdt een opruiming of showroom model in?
Opruimingen worden met korting verkocht als er te veel voorraad is of als het model opgevolgd wordt voor een nieuwe. Een showroom model is een uitgepakt apparaat die om die reden tegen een lagere prijs verkocht wordt. Een b-keuze model is een apparaat met een schade die met veel hogere korting verkocht worden (wel vaak enkele stuks dus op=op).


Ik heb interesse in een opruiming, hoe lang is deze beschikbaar?
Dit is altijd een lastige. Over het algemeen geldt: zo lang de voorraad geldt. Maar dat is voor u als consument lastig in te schatten. Soms kopen we overvoorraad en dan gaat het om hele grote aantallen, maar soms zijn het ook b-keuze modellen van fabrikanten en dan gaat het om enkele stuks. Het beste wat u kunt doen is dan ook even contact met ons opnemen om het na te vragen. Maar de stelregel is wel op=op en wie het eerst komt, die het eerst maalt.


Zijn alle sale en opruimingen nieuw in doos?
Ja, mits er anders bij staat. Wij kopen veel partijen in van fabrikanten (overvoorraad, acties, aanbiedingen e.d.) die we vanuit ons magazijn weer doorverkopen. Zodoende zijn de producten gewoon nieuw in doos, anders staat dit er uitdrukken bij vermeld.


Heeft u ook wel eens opruimingen van merken als Smeg, Boretti of Atag?
Ja, wij zijn leverancier van heel veel veschillende merken waaronder Smeg, Boretti en ATAG en kopen ook bij hun regelmatig partij in die we tegen scherpe prijzen kunnen doorverkopen.