Oven met magnetron

TIP: Bekijk hier onze bijpassende producten...TIP: Bekijk hier onze blog artikelen...

1-36 of 98

1-36 of 98

Volwaardige oven met magnetron functie

Een oven met magnetron is eigenlijk vergelijkbaar met een combi-magnetron, maar dan uitgevoerd met een volwaardige oven. Bij een oven met magnetron beschikt u over een onderwarmte verwarmingselement waardoor u echt kunt bakken, maar welke u bijvoorbeeld ook nodig heeft voor een goede bereiding van pizza. Een combi magnetron daarentegen beschikt niet over een onderwarmte bron omdat op de bodem een draaiplateau geplaatst is.

Geen draaiplateau

In tegenstelling tot een combi-magnetron beschikt een oven met magnetron over inschuifbare bakplaten en roosters. Op meerdere niveaus (vaak 3) zijn deze te plaatsen. Hierdoor is het ook mogelijk om een brede ovenschaal in een oven met magnetron te plaatsen.

Leverbaar in diverse maten

De meest verkochte oven met magnetron functies zijn uitgevoerd in een compacte nishoogte van 45 cm. Deze apparaten worden vaak boven een inbouw koelkast geplaatst of - in een side-by-side opstelling - met andere apparaten uit de 45 cm. lijn. Daarmee kunt u een panoramic lijntje van bijvoorbeeld een oven met magnetron, koffiemachine en stoomoven maken. Onlangs hebben een aantal fabrikanten ook weer de 60 cm. hoge ovens met magnetron functie opnieuw geïntroduceerd. Deze modellen waren een aantal jaren niet meer leverbaar, maar hebben nu de comeback gemaakt. Voordeel van deze uitvoering is de grotere inhoud wat vooral voor de oven functie interessant is.