1-36 of 133

1-36 of 133

Het merk Stoves

De fornuizen van Stoves worden geproduceerd in de fabrieken in Engeland, hetgeen tot uiting komt in de kenmerkende details. Zo worden Engelse fornuizen bijna altijd met meerdere ovens uitgevoerd en is de klassiek / landelijke vormgeving kenmerkend voor fornuizen van Stoves (maar denk ook aan andere Engelse fabrikanten zoals Aga, Falcon etc). Uitgangspunt bij de ontwikkeling van elk Stoves fornuis is 'plezier in koken'. Een dagelijkse bezigheid moet - mede met behulp van een Stoves fornuis - plezier en ontspanning geven.

Het assortiment Stoves fornuis

De collectie fornuizen van Stoves is opgebouwd rondom twee belangrijke lijnen:
- Richmond fornuizen combineren een landelijke vormgeving met een modern gebruiksgemak. De kenmerkende vormgeving komt tot uiting in de knoppen, de bijpassende grepen en de verschillende kleuren waarin het fornuis leverbaar is. Deze kleuren accentueren het design nog verder en bieden u de mogelijkheid om het fornuis nog beter te integreren in uw keuken. Naast een aantal standaard kleuren biedt Stoves namelijk de mogelijkheid om het front in ieder gewenste RAL kleur uit te voeren. De Richmond fornuizen zijn verder leverbaar in diverse breedtematen en kunnen met gas danwel met inductie kookgedeelte uitgevoerd worden.
- Sterling fornuizen hebben een stoer en robuuste vormgeving. Deze fornuis zijn uitgevoerd in roestvrijstaal of zwart en sluiten goed aan bij de moderne strakke keuken. De Sterling fornuizen zijn leverbaar in een breedte van 100 en 110 centimeter en beschikken over meerdere ovens. Praktisch daarbij is de speciale sudderoven voor het langzaam garen van uw gerechten. Ook de Sterling fornuizen zijn desgewenst leverbaar met gas danwel met inductie kookgedeelte.

Bijpassende afzuigkappen en accessoires

Naast een brede lijn fornuizen biedt Stoves ook bijpassende afzuigkappen en accessoires. Zo kunt u uw fornuis combineren met een bijpassende achterwand, een specifieke bakplaat of rooster en een bijbehorende afzuigkap. Daarmee ontstaat een fraaie set welke op elkaar is afgestemd in gebruik. Deze set geeft uw keuken nog meer kracht door het duidelijke statement welke een fonruizenset kan maken.