1-36 of 134

1-36 of 134

Engels design en kwaliteit met een Stoves fornuis

Indien u een liefhebber bent van klassiek Engels vormgegeven apparatuur dan is het merk Stoves een interessante optie. Met een breed assortiment biedt dit merk een goede invulling voor de landelijke keuken. Daarbij zijn diverse opties, kleuren, afmetingen naar eigen wens in te vullen om zodoende uw Stoves fornuis zo veel mogelijk naar eigen wens samen te stellen.

Maar welke Stoves u ook kiest, het merk houdt haar afkomst in ere. En dat is terug te zien in de prestaties van deze Stoves fornuis. Bezoek desgewenst onze winkel en ontdek het zelf.

Het merk Stoves

De fornuizen van Stoves worden geproduceerd in de fabrieken in Engeland, hetgeen tot uiting komt in de kenmerkende details. Zo worden Engelse fornuizen bijna altijd met meerdere ovens uitgevoerd en is de klassiek / landelijke vormgeving kenmerkend voor fornuizen van Stoves (maar denk ook aan andere Engelse fabrikanten zoals Aga, Falcon etc). Uitgangspunt bij de ontwikkeling van elk Stoves fornuis is 'plezier in koken'. Een dagelijkse bezigheid moet - mede met behulp van een Stoves fornuis - plezier en ontspanning geven.

Het assortiment Stoves fornuis

De collectie fornuizen van Stoves is opgebouwd rondom twee belangrijke lijnen:

- Richmond fornuizen combineren een landelijke vormgeving met een modern gebruiksgemak. De kenmerkende vormgeving komt tot uiting in de knoppen, de bijpassende grepen en de verschillende kleuren waarin het fornuis leverbaar is. Deze kleuren accentueren het design nog verder en bieden u de mogelijkheid om het fornuis nog beter te integreren in uw keuken. Naast een aantal standaard kleuren biedt Stoves namelijk de mogelijkheid om het front in ieder gewenste RAL kleur uit te voeren. De Richmond fornuizen zijn verder leverbaar in diverse breedtematen en kunnen met gas danwel met inductie kookgedeelte uitgevoerd worden.

- Sterling fornuizen hebben een stoer en robuuste vormgeving. Deze fornuis zijn uitgevoerd in roestvrijstaal of zwart en sluiten goed aan bij de moderne strakke keuken. De Sterling fornuizen zijn leverbaar in een breedte van 100 en 110 centimeter en beschikken over meerdere ovens. Praktisch daarbij is de speciale sudderoven voor het langzaam garen van uw gerechten. Ook de Sterling fornuizen zijn desgewenst leverbaar met gas dan wel met inductie kookgedeelte.

Voordelen van Stoves Fornuizen

Wanneer u besluit om een Stoves fornuis te kopen, krijgt u niet alleen een stijlvol ontworpen apparaat maar geniet u ook van verschillende voordelen:
- Kwaliteit: De fornuizen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en doorlopen strenge kwaliteitscontroles. Stoves gebruikt duurzame materialen zoals Emaille, duurzaam roestvrij staal en gegoten metaal.
- Stijl: De fornuizen hebben een middeleeuwse Engelse uitstraling dat hun eigen stempel op ieders keuken drukt. Mensen die op zoek zijn naar een rustiek, warm en huiselijk keukenapparaat zullen verliefd worden op de Stoves-fornuis lijn.
- Prestaties: Naast efficiëntie bieden de fornuizen ook uitzonderlijke prestaties. De ovens hebben meerdere kookfuncties, zoals ventilatorbakken en Hitte Flow, waardoor elke maaltijd perfect wordt klaargemaakt.
- Duurzaamheid: Aangezien het bedrijf bekend staat om de hoogwaardige materialen die ze gebruiken en strenge testprocessen, is er geen twijfel dat ieder model lang meegaat. De producten van Stoves zijn ontworpen om lang mee te gaan en staan bekend voor hun trouble-free werking voor velen jaren.

Bijpassende afzuigkappen en accessoires

Naast een brede lijn fornuizen biedt Stoves ook bijpassende afzuigkappen en accessoires. Zo kunt u uw fornuis combineren met een bijpassende achterwand, een specifieke bakplaat of rooster en een bijbehorende afzuigkap. Daarmee ontstaat een fraaie set welke op elkaar is afgestemd in gebruik. Deze set geeft uw keuken nog meer kracht door het duidelijke statement welke een fornuizen set kan maken.

Meest gestelde vragen over Stoves fornuizen

Waar komen stoves fornuizen vandaan?
Stoves produceert ongeveer 100 jaar lang fornuizen. Het bedrijf werd opgericht in 1920 in de plaats Precot in het noordwesten van Engeland. In het verenigd koninkrijk zijn de Stoves fornuizen erg populair en ook in Nederland begint het langzaam voet in de aarde te krijgen. Ook tegenwoordig de dag produceert Stoves zijn fornuizen in Engeland.


Hoe lang is de garantie op een Stoves fornuis?
Op de standaard selectie Stoves fornuizen ontvang je 2 jaar garantie, op de DeLuxe serie zelfs 5 jaar garantie. Belangrijk hiervoor is wel dat de registratie op Stoves.nl is uitgevoerd.


Waar kan ik stoves fornuizen bekijken?
In onze showroom hebben we verschillende Stoves fornuizen staan. Bekijk op onze website de huidige voorraad standen en of het fornuis van uw keuze ook in de winkel te bekijken is. Maar u kunt natuurlijk ook even bellen naar 035 69 18 115 en het navragen.


Zijn Stoves fornuis in alle kleuren leverbaar?
Het programma Stoves fornuizen kent een standaard selectie van verschillende kleuren. Bij een aantal modellen is dit roestvrijstaal en zwart, terwijl er ook series zijn die zelfs 12 standaard kleuren hebben. Daar kunt u dus echt alle kanten mee op. Daarnaast biedt Stoves de mogelijkheid om - tegen meerprijs - de fronten van de deuren in elke gewenste RAL kleur naar keuze te laten uitvoeren.