22 artikel(en)

22 artikel(en)

Combi-magnetrons met draaideur of klep

Voor veel keukens is een combi-magnetron een uitkomst. Naast de inbouw modellen zijn er vrijstaande uitvoeringen welke eenvoudig op bijna ieder gewenste plaats neergezet kunnen worden. In deze apparaten kunt u gerechten ontdooien en opwarmen met de magnetron functie, maar ook ovenschotels of pizza's bereiden met de oven functie. Een vrijstaande combi-magnetron is leverbaar in diverse maten en uitvoeringen en kan simpelweg op aanrecht, koelkast, of vaatwasser geplaatst worden.

De aankoop van een combi-magnetron

Zoals u heeft gemerkt is er veel keuze op het gebied van combi-magnetrons. Vooraf is het belangrijk te weten dat een combi beschikt over een draaiplateau welke het gerecht rondom de magnetron functie heen draait. Hierdoor heeft een combimagnetron geen draaiplateau en is de ovenfunctie afhankelijk van de hetelucht fan. Dit geeft een belangrijk verschil ten opzichte van een volwaardige oven, onder meer bij de bereiding van taart, cake e.d.

Een combi-magnetron biedt echter een goed product voor de meest gebruikte magnetron- en ovenfuncties in de keuken. Het apparaat is naar wens uit te voeren met een draaideur of een klep en is in zwart, rvs of wit leverbaar. Bij de keuze voor de juiste combi zijn de afmetingen aan de buitenzijde (kan het apparaat staan op de plek welke u hiervoor uitgekozen heeft) en de binnenruimte van belang (hoe groot is de inhoud en is het draaiplateau groot genoeg). Daarnaast speelt de bediening en het vermogen een belangrijke rol. Met een goede bediening kunt u nauwkeurig en gericht het juiste programma, tijd en temperatuur instellen. Dit moet simpel en overzichtelijk ingesteld kunnen worden. Het vermogen daarentegen vertelt u iets over de capaciteit van de combi. Hoe hoger het magnetron vermogen, hoe sneller uw gerecht bereid kan worden. En hoe hoger de temperatuur, hoe meer gerechten u kunt bereiden in de combimagnetron.