Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

15 artikel(en)

15 artikel(en)

Top kwaliteit droger van Miele

Een Miele droger staat voor kwaliteit, degelijkheid en een lange levensduur. Deze robuuste bouw wordt bij de Miele droger gecombineerd met aspecten als milieu en eenvoudige bediening. Miele heeft de hoogste waardering op het gebied van klanttevredenheid en weder aankoop bereidheid. Daarmee biedt deze Miele droger u jarenlang plezier en zekerheid.

Diverse uitvoeringen

Miele biedt een breed assortiment drogers welke in design en vormgeving aansluiten bij de wasmachines. Naast een enkele afvoerdroger heeft u de keuze uit diverse Miele condensdrogers. Deze drogers zijn overal te plaatsen en hebben geen afvoer naar buiten nodig. Echter verschuift het assortiment van Miele steeds meer naar de nieuwe warmtepompdrogers. Deze drogers zijn tot 50-60% zuiniger dan een condensdroger en kunnen eveneens overal geplaatst worden.

Sterke basis specificaties

Miele heeft ervoor gekozen om alle drogers met een aantal Miele basis items uit te voeren. Zo beschikt elke Miele over het PerfectDry systeem. Dankzij een meervoudige vochtmeting wordt de gewenste droging op meerdere plaatsen in uw wasgoed gemeten, zodat - als het programma klaar is - ook al uw wasgoed echt droog is. Daarnaast zorgt dit systeem ervoor dat bij het bereiken van de gewenste droogtegraad het programma ook direct naar de volgende fase wordt doorgevoerd en er zodoende niet onnodig energie verbruikt wordt. De Miele drogers zijn verder voorzien van een roestvrijstalen SoftCare trommel met honingraad motief, geëmailleerd front en eenvoudig en overzichtelijke bediening. De drogers zijn leverbaar met 7 of of 8 kg. trommel. Een aantal modellen beschikt over het Fragrance Dos systeem. Hierbij is het mogelijk om een geurcapsule aan de droger toe te voegen waardoor uw wasgoed een frisse geur krijgt.

Zeer praktisch: SteamFinish

Een aantal Miele drogers beschikt over het SteamFinish systeem. Hiermee is het mogelijk om uw wasgoed tot 50% te ontkreuken. Afhankelijk van de eisen welke u stelt aan een overhemd is de praktijk echter nog fraaier. Indien u vijf gewassen overhemden in de droger geplaatst en vervolgens het SteamFinish programma kiest dan kunt u deze zonder te strijken goed onder een pak dragen. U dient alleen wel direct na het programma de overhemden op een hangertje te plaatsen.

Energie besparen met een Miele warmtepompdroger

Indien u op zoek bent naar een zuinige droger dan zijn de nieuwe warmtepompdrogers een interessante optie. Bij dit type droger wordt - in tegenstelling tot een condensdroger - de lucht verhit met behulp van een warmtepomp. Deze droger gebruikt de hete afvoerlucht voor het volgende droogproces, waardoor u veel energiezuiniger kunt drogen. Daarmee kunt u bij gemiddeld gebruik een besparing van 50 euro behalen bij aanschaf van een Miele warmtepompdroger.