1-36 of 66

1-36 of 66

Koken op gas

Het merk Atag is van oorsprong een echt kookmerk. Het brede en robuuste assortiment kookplaten onderstreept deze klasse. Met de ontwikkeling van de unieke A+ gasbrander op de Atag gaskookplaten en de recent ontwikkelde de Volcano wokbrander laten ze opnieuw zien onderscheidend en vooruitstrevend te zijn. De A+ brander ontwikkeld een zeer compacte vlam met een heel hoog rendement. Door de compacte uitvoering blijft de vlam goed onder de pan, ook als u hier een kleinere pan op zet. Warmte gaat dus niet verloren. Ten opzichte van andere merken kan hiermee een liter water tot wel 30% sneller aan de kook gebracht worden.

Daarnaast staat de brander van de Atag kookplaat bekend om de aandacht voor reiniging. Door bewust vuilafstotende materialen te gebruiken en de brander uit 1 stuk op te bouwen is het onderhoud veel gemakkelijker uit te voeren. De recent ontwikkelde Volcano wokbrander is enerzijds uniek vanwege het zeer hoge vermogen (ruim 6 kW), maar verrast misschien nog wel meer vanwege het lage vermogen. Want naast perfect wokken kunt u ook onvoorstelbaar goed sudderen op de kleine vlam van de Volcano brander.

Atag kookplaat met inductie of keramische zones

Naast koken op gas is ook het aanbod inductie en keramische kookplaten onderscheidend. Met eenvoudige en directe bediening biedt Atag een comfortabel product. De zones zijn veelal voorzien van een grote range en kunnen zowel sudderen als sterk branden. Praktisch zijn ook de kookplaten welke inductie combineren met een gas wokbrander, om zodoende het beste van twee werelden samen te voegen.