Smeg of Steel inductie fornuizen van 90 cm breed

1-28 of 36

1-28 of 36

Een 90 cm breed fornuis van Steel

Als u houdt van een robuust 'Amerikaans' design dan is een Steel 90 cm breed fornuis zeker een optie. Zowel in design als in kwaliteit is een Steel 90 cm breed fornuis een degelijk ontworpen apparaat en daarmee een serieuze concurrent op de fornuizen markt. Een Steel 90 cm breed fornuis ziet u dan ook steeds meer in moderne, maar soms ook in klassiek vormgegeven keukens verschijnen.


Een 90 cm breed fornuis van Smeg

Een Smeg 90 cm breed fornuis onderscheidt zich door een fraai design te combineren met goede specificaties en een degelijke kwaliteit. Door bij ontwikkeling en productie samen te werken met bekende A-merken wordt de kwaliteit steeds verder verbeterd. Zo voldoet een Smeg 90 cm breed fornuis aan de modernste ontwikkelingen op het gebied van energie besparing en product ontwikkeling. Kortom: een Smeg 90 cm breed fornuis is niet alleen heel fraai vormgegeven, maar is tevens een product waar u jarenlang plezier van kunt verwachten.


Koken op een inductie 90 cm breed fornuis

Koken op inductie neemt de laatste jaren steeds verder toe. Naast het feit dat het snel en veilig is, biedt ook het het gemakkelijk schoonmaken een belangrijke rol. Indien er geen pan op de inductie zone geplaatst is, vindt er ook geen warmteoverdracht plaats. Natuurlijk wordt de glasplaat daarbij wel iets warm, maar als u de plan eraf haalt zal er geen actieve warmte meer overgedragen worden. Een inductie 90 cm breed fornuis biedt zodoende een goed, veilig en zuinig alternatief ten opzichte van gas.Tip: bekijk ook eens ...

Deze inductie fornuizen kunnen op 2-fasen !
Inductie fornuizen met lagere aansluitwaarden
Wilt u ook overstappen naar inductie maar zit u met uw aansluitwaarde? Deze inductie fornuizen kunnen ook op 2-fasen aangesloten worden!
aansluiting inductie
Meest gestelde vragen over elektra aansluitingen voor inductie
Heeft u ook een vraag over de aansluiting van een inductie kookplaat of fornuis? Bekijk alvast de meest gestelde vragen van andere klanten !
Elektra aansluiting inductie fornuis
Wilt u een inductie fornuis kopen? Lees dit eerst ! (elektra)
Nu steeds meer mensen bezig zijn met de overstap naar een inductie fornuis, komen ook de meest vreemde adviezen op ons af. Elektra blijft een lastig punt. Om u te helpen nog even de belangrijkste punten op een rij.
Boretti Toscana gas- en inductie fornuizen
Boretti Toscana gas- en inductie fornuizen
Ontdek de nieuwe Boretti Toscana serie fornuizen uitgevoerd met gas en inductie kookvlak. Betaalbaar, hoogwaardig en zeer fraai vormgegeven.
Inductie fornuizen bekijken in onze winkel
Inductie fornuizen bekijken in onze winkel / showroom
Koken op inductie is steeds populairder. Bij De Schouw Witgoed in Bussum vindt u in de winkel een groot aanbod inductie fornuizen. Bekijk welke.
Overstappen naar een inductie fornuis
Overstappen naar een inductie fornuis
Wat betekent de overstap naar een inductie fornuis voor u? Welke aansluiting heeft u nodig? En wat betekent het voor Nederland als iedereen elektrisch gaat koken?