1-36 of 39

1-36 of 39

COMBI+ voor kokend en onbeperkt warm water

De perfecte oplossing voor iedere keuken is de COMBI+ uitvoering van Quooker. Deze zorgt niet alleen voor kokend water, maar ook voor direct en onbeperkt warm water. Bij de vraag naar warm water gaat de Quooker direct het kokende water mengen met koude/warme water uit de cv totdat er warm water van de gevraagde temperatuur geleverd kan worden. Dit warme water wordt direct via de Quooker kraan geleverd. Ondertussen kan uw cv ketel het gevraagde warme water op de gewenste temperatuur gaan opwarmen, waarna de cv de levering van het warme water van de Quooker overneemt. Ideaal !

Hoe werkt de COMBI+?
Het reservoir heeft een inhoud van 7 liter waarmee direct 7 liter kokend water of onbeperkt warm water (zie uitleg hierboven). Het kokend water wordt in de 'boiler' met hoogvacuümisolatie onder druk bewaart, waardoor het energieverbruik voor het bewaren van het kokende water super laag is.

Technische eigenschappen
De COMBI+ heeft een opwarmtijd van 20 minuten indien de boiler helemaal leeg is. De boiler heeft een vermogen van 2200 Watt en verbruikt in stand-by slechts 10 Watt. Daarmee heeft deze kokend water kraan een energielabel A. Het reservoir dien in de keukenkast onder de Quooker geplaatst te worden, waarvoor eventueel een ophangbeugel verkrijgbaar is. De COMBI+ heeft een diameter van 20 cm. en een hoogte van 47 cm.