Smeg SJF01 slow juicer

Artikel geplaatst op: 31-09-2016
De sapcentrifuge Smeg SJF01 produceert vruchten- en groentesappen van superieure kwaliteit uit een oogpunt van voedingswaarde. Dringende technologie langzaam koud SSTTM (Slow Knijpen Technology) met een rotatie van 43 omw / min maakt het mogelijk om te consumeren met gemak nutritionele kwaliteiten die nodig zijn om een evenwichtige voeding te integreren.

Maak kennis met de Smeg SJF01 slow juicerMaak kennis met de Smeg SJF01 slow juicer


Kwaliteit

De roterende schroef is vervaardigd van UltemTM: een materiaal met een hoge duurzaamheid. Met behulp van de hendel kunt u de dichtheid van het sap en de pulp bepalen. Deze pulp is rijk aan eiwitten en koolhydraten en behoudt de benodigde hoeveelheid vezels. Drink de sap 10 minuten voor het ontbijt, lunch of diner is 4 keer zo efficiënt in termen van voedingswaarde die de gebruikelijke consumptie van hetzelfde voedsel geeft.

Met de komst van de Smeg Slow Juicer is de lijn klein huishoudelijke apparatuur wederom uitgebreidMet de komst van de Smeg Slow Juicer is de lijn klein huishoudelijke apparatuur wederom uitgebreid


Verschil tussen slow juicer en traditionele elektrische sapcentrifuges

Andere elektrische sapcentrifuges produceren warmte tijdens het ​​gebruik. Ze breken de ingrediënten tot de gewenste dikte heeft bereikt, maar vernietigen daarmee ook de celstructuur van het voedsel door het produceren van luchtbellen en processen zoals oxidatie, die de smaak en eigenschappen verandert. Terwijl de Smeg slow juicer via een langzame beweging, waardoor de productie van een geheel vers sap, geconcentreerd kleurrijke en verbazingwekkende geuren produceert.Design

Het ontwerp van de Smeg Slow Juicer maakt direct gebruik: fruits en groenten, ontpit en gesneden in stukken kan verticaal worden geplaatst, zonder dat de huid, hoge voedingsdensiteit verwijderen. De hoeveelheden zijn gemakkelijk gecontroleerd. Het sap wordt geproduceerd direct verzameld in een karaf, terwijl de pulp is gericht op een andere uitgang die speciaal voor dit doel. Als de afzuigkap is geblokkeerd, de functie "Reverse" kunt u de schroef tegen de klok in draaien om eventuele etensresten te ontgrendelen . The Juice Extractor levert krachtige prestaties, terwijl het hebben van een laag stroomverbruik .

De esthetiek van de machine geeft de ronde vormen van retro-stijl die perfect passen bij de serie 50 Jaar Smeg, bestaat uit flexibele en non-conformistische producten. De verschillende kleuren, rood, zwart, blauw en creme behoren tot de meest verkochte kleuren binnen de retro lijn van Smeg en zijn daarmee perfect te combineren met overige apparaten.

De Smeg Slow Juicer is leverbaar in vier verschillende kleurenDe Smeg Slow Juicer is leverbaar in vier verschillende kleuren


Meegeleverd boekje 'Gezond Leven'

Bij de nieuwe SJF01 sap centrifuges levert Smeg een presentatie boekje "gezond leven" met meer informatie. Hierin vind u veel ideeën en tips om de traditionele recepten zoals vruchtensap of ijs, maar ook meer originele recepten zoals detox sappen, smoothies en groene gearomatiseerde thee te bereiden.

Bron: Smeg Internationaal

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.