Nieuwe airco's van Inventum

Artikel geplaatst op: 15-05-2021
De zomer is in aantocht! Met ons ruime aanbod aan airco's en ventilatoren houden we iedereen koel deze zomer. Daarmee zijn de warme zomernachten verleden tijd. Inventum heeft dit jaar drie nieuwe airco's toegevoegd aan het assortiment. Deze lichten we graag voor u uit. En uiteraard zijn de nieuwe modellen ook opgenomen in de brochure 'heerlijk verkoelend', met daarin ons complete assortiment airco's en ventilatoren. Deze vind u in onze winkel in Bussum of is digitaal te downloaden.Zwarte airco met 9.000 BTU

Inventum AC901B
De zwarte 3-in-1 airco AC901B staat prachtig in een donker interieur. Deze airco heeft een ruime koelcapaciteit van 9.000 BTU en kan ruimtes tot 80 m³ vullen met koele lucht. De airco is energiezuinig met energieklasse A en dankzij de bijgeleverde afstandsbediening is het model eenvoudig te bedienen.

Extreem stille airco met 9.000 BTU

Inventum AC907W
De 3-in-1 airco AC907W is extreem stil met een geluidsniveau van slechts 44 dB in de stille modus. De koelcapaciteit van deze airco is 9.000 BTU, geschikt voor ruimtes tot 80 m³.

Deze airco is uitgerust met een comfortabele slaapfunctie en een innovatief koelsysteem voor extra koele lucht. Dit model is energiezuinig met energieklasse A+ en is dankzij de bijgeleverde afstandsbediening eenvoudig te bedienen.

Invntum AC127WSET


Snelle, krachtige airco met 12.000 BTU inclusief high performance kit

Inventum AC127WSET
De 3-in-1 airco AC127WSET is de perfecte koeloplossing met de voordelen van een split-unit en gemak van een mobiele airco. De airco heeft een hoog koelvermogen van 12.000 BTU. Hiermee kan de airco ruimtes tot 105 m³ vullen met koele lucht. De airco wordt geleverd met een high performance kit. Daardoor koelt de airco twee keer zo snel, is hij twee keer zo krachtig en heeft hij drie keer zo veel bereik als een traditionele mobiele airco.

De airco is energiezuinig met energieklasse A en milieuvriendelijk door minder stroomverbruik. Ook bij dit model leveren we standaard een afstandsbediening mee.Luxe raamafdichtingskit

Standaard meegeleverd bij alle airco's
Alle Inventum airco's worden tegenwoordig geleverd inclusief afvoerslang en luxe raamafdichtingskit. Deze kan eenvoudig worden gemonteerd op ieder raam. Op deze manier blijft de warme lucht buiten en kan de airco de ruimte binnen heerlijk verkoelen.

5 artikel(en)