Smeg DCF02 filter koffiemachines in retro jaren 50 stijl

Artikel geplaatst op: 14-11-2018 | update datum: 15-11-2018
Bereid een heerlijk aromatische koffie, rijk van smaak. De perfecte metgezel voor een dag hard werken, voor ontbijt of lunch, om mee te nemen of om op te drinken na een misschien íets te gezellige avond.

Koffie in stijl met de nieuwe Smeg DCF02-serie filter koffie machines


Retro jaren 50 stijl

Na het succes van de ECF01 espressomachine, introduceert Smeg een nieuw product dat gegarandeerd overal koffieliefhebbers tevreden stelt: het filter koffiezetapparaat DCF02. Harmonisch met een ontwerp dat kenmerkend is voor het 50's Retro Style-assortiment, garandeert de DCF02 uitstekende prestaties voor een volledig unieke en gepersonaliseerde koffie ervaring.

Praktisch is de KeepWarm functie waarmee de koffie 20 minuten na het zetten op temperatuur blijft.


Goede koffie

De Smeg-filterkoffiemachine stelt u in staat om een heerlijk aromatische, rijk smakende koffie te bereiden met de optie om de gewenste aroma-intensiteit te kiezen voor degenen die een meer of minder intense smaken willen. Zo worden zelfs de meest delicate smaakpapillen tevreden gesteld voor degenen die meer intense smaken willen.

Het is ook uitgerust met een digitaal LED display en een klok met Auto Start-functie. Dit betekent dat u kunt instellen hoe laat de DCF02 zichzelf inschakelt. Zo kunt u elke dag de dag goed beginnen door te genieten van een automatisch vers gezette kop koffie.

Gaaf is het digitale display waarop de AutoStart functie mee geprogrammeerd kan worden


Specificaties Smeg DCF02-serie

Met een capaciteit van 1,4 liter kunt u tot 10 kopjes maken in de glazen kan, maar met de functie voor 4 kopjes kunt u ook een kleinere hoeveelheid koffie zetten, zodat u uzelf of een ander kunt trakteren op een kopje koffie.

U kunt uw koffie maximaal 20 minuten warm houden, dankzij de Keep Warm-functie, zodat u ook nog van uw koffie kan genieten kort nadat u ‘m heeft bereid.

De DCF02 verkrijgbaar in zwart, rood, roestvrijstaal, creme, wit en de meer delicate tinten pastelblauw en pastelgroen. Allemaal met een gelakte roestvrijstalen behuizing.

De Smeg DCF02-serie koffiemachines zijn leverbaar in diverse kleuren


Update: DCF02 serie opvolger van de DCF01 koffiemachines

Vanwege een aantal kinderziektes in de Smeg DCF01 serie heeft Smeg besloten vroegtijdig verbeteringen door te voeren. Deze verbeteringen zijn onder gebracht in een geheel nieuwe typenummer aanduiding zodat het heel duidelijk is dat het een verbeterde serie betreft. Deze serie is de DCF02 serie geworden.
Bron: Smeg UK

8 artikel(en)