Onze webshop is open, de winkel gesloten. Wij bezorgen en installeren gewoon bij u thuis, ook op verdieping. Meer info bezorging/reparatie. Bel 035 69 18 115, mail of chat bij vragen.

Smeg waterkoker en boordrooster nu in rose goud

Artikel geplaatst op: 04-07-2019
Rose gold blijft een zeer trendy kleur omdat het in 2015 op de scène daadwerkelijk onder de aandacht van het grote publiek gebracht werd. Het is nog steeds enorm populair bij interieurontwerp, mode, bruiloften, sieraden.... zelfs haarkleur! Deze prachtige millenium tint biedt een kalm, warm en uitnodigend gevoel aan uw huis terwijl het elegantie en verfijning biedt.

Smeg waterkoker en boordrooster nu in rose goud !Smeg waterkoker en boordrooster nu in rose goud !


Rose goud als toevoeging

Veel keukenstijlen kunnen profiteren van deze fascinerende trend. Voeg roze goud toe aan wit, crème of roze om een ​​vrouwelijker pallet te creëren, of om deze kleur echt in de keuken te laten opduiken, voeg toe aan zwarte, grijze of groene muren. Rose goud kan er ook opvallend uitzien wanneer het wordt gecombineerd met koele tonen zoals zilver en marineblauwen kan prachtig worden benadrukt door dergelijke keukendetails als witte gemarmerde keukenbladen of zichtbaar metselwerk. Na de recente toevoeging van de goud-kleurige waterkoker en broodrooster, is Smeg nu blij om nog een metalen tint te bieden, dit keer met een Rose Gold waterkoker en een broodrooster. De opvallende gespiegelde esthetiek creëert een gewaagde en onconventionele statement, waar licht prachtig vanaf kan weerkaatsen.

Smeg waterkoker in rose goud

De waterkoker is voorzien van een zacht openend deksel voor eenvoudig vijlen, grote inhoud van 1,7 liter met watermeter die zowel in liters als kopjes staat, en een verwijderbaar kalkfilter. De broodrooster heeft 2 extra brede gleuven met zelf-centrerende rekken voor gelijkmatig bruin worden, 6 bruiningsniveaus voor een optimale keuze, een bagelfunctie is perfect voor muffins of crumpets, evenals voor het opnieuw verwarmingen of de ontdooi functies.

Hoewel veel esthetiek in het Smeg-assortiment goed zal werken met deze nieuwe kleuroptie, zouden deze producten met name Smeg's Dolce Still Novo-apparaten met koperen afwerking complementeren. Dit bereik van luxueuze high-end apparaten met elegant zwart glas zou een prachtige achtergrond bieden voor contrast met de metalen roségouden waterkoker en broodrooster. Een uitdrukking van overvloed en stijl, de KLF03RGUK en TSF01RGUK Rose Gold speciale edities, vormen de perfecte ontbijtset voor moderne, stijlvolle en eigentijdse keukens.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.


Bekijk ook eens:

Smeg TSF03-serie broodrooster
Smeg TSF03-serie, de 4 x 4 broodrooster
Smeg heeft het programma broodroosters nog verder uitgebreid. Naast de TSF01 en de TSF02 serie heeft Smeg de TSF03 4 x 4 broodroosters toegevoegd....

Smeg heeft het programma broodroosters nog verder uitgebreid. Naast de TSF01 en ...
(lees verder)
leigrijze waterkoker
Nieuwe leigrijze waterkoker en broodrooster uit retroserie Smeg
Ontdek de nieuwe apparaten uit de klein-huishoudelijk serie van Smeg: de strakke, stijlvolle leigrijze broodrooster en waterkoker ...

Ontdek de nieuwe apparaten uit de klein-huishoudelijk serie van Smeg: de strakke...
(lees verder)
Trustpilot