Quooker Flex keukenkraan biedt extra comfort

Artikel geplaatst op: 23-11-2021 | update datum: 09-7-2022
Herkent u dat? Wilt u net even iets schoonmaken, de spoelbak afspoelen of uw groente wassen maar komt de waterstraal van de kraan daar niet. Een flexibele uittrekslang in de kraan is dan de oplossing. Dankzij de uittrekbare kraan kunt u eenvoudig de waterstraal op de door u gewenste plaats richtten. Zeker als u dat combineert met de handige voordelen van Quooker: kokend, warm en koud water verwerkt in één keukenkraan !

De nieuwe Quooker Flex keukenkraan is zeer veilig, maar bovenal heel handig in gebruikDe nieuwe Quooker Flex keukenkraan is zeer veilig, maar bovenal heel handig in gebruik


Veiligheid ook belangrijk bij de Quooker Flex

Omdat bij de Quooker keukenkranen gebruik gemaakt wordt van kokend water is veiligheid zeer belangrijk. Met de introductie van de nieuwe Quooker Flex kranen is ook hieraan veel aandacht besteed. Naast het feit dat u kokend water alleen kunt tappen indie u eerst de veilige dubbel-druk-draai bedieningsknop heeft gebruikt, beschikt deze kraan ook over een kokendwaterstop. Indien u de uittrekslang in gebruik is - dus uitgetrokken is uit de kraan - dan kan er geen kokend water getapt worden. Simpelweg omdat u dit uittrekbare gedeelte in uw handen heeft en het daarmee niet veilig is om kokend water doorheen te laten lopen. Een slimme en veilige oplossing van Quooker.

Of het nu gaat om het wassen van groente, het reinigen van uw spoelbak of het uitspuiten van iets: de Quooker Flex biedt de oplossingOf het nu gaat om het wassen van groente, het reinigen van uw spoelbak of het uitspuiten van iets: de Quooker Flex biedt de oplossing


Snel en zuinig

De Quooker Flex kraan is aangesloten op het kokend water systeem naar keuze welke zorgen voor een snelle toevoer van kokend of heet water. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en voorkeur kunt u kiezen voor de Combi of Combi+ variant. Deze laatste heeft een inlaatventiel waarmee de tijd dat uw cv-ketel nodig heeft om warm water aan te voeren overbrugt kan worden. Doordat het kokende water in de boiler zelf onder druk bewaart wordt is deze - tegen alle verwachting bij de meeste consumenten in - ook nog eens energiezuinig in gebruik. Te samen met de reeds benoemde voordelen zorgt dit ervoor dat de Quooker Flex keukenkraan een comfortabele toevoeging aan het assortiment is.


Video van de Quooker Flex keukenkraan


Design van de Flex kraan

De nieuwe Quooker Flex keukenkraan is uitgevoerd in het kenmerkende design met ronde uitloop en is leverbaar in twee afwerkingen: chroom of roestvrijstaal. Naast de bekende PRO3-VAQ boiler voor alleen heet water, is de Quooker Flex ook te combineren met de Combi en het Combi+ systeem. Daarmee is er voor elke situatie en keuken een bijpassende Quooker kokend waterkraan leverbaar.

Update: Kleur zwart toegevoegd

Naast de bekende en standaard kleur chroom is de Quooker Flex serie tegen meerprijs ook leverbaar in het roestvrijstaal. Per 2020 is daar de kleur zwart eveneens aan toegevoegd om daarmee tegemoet te komen aan de regelmatig geuite wensen. De kleur zwart is een meerwaarde voor zowel klassieke als moderne keukens, is vriendelijk in onderhoud en zorgt voor onderscheidend vermogen in uw keuken.

23 artikel(en)