Nieuwe leigrijze waterkoker en broodrooster uit retroserie Smeg

Artikel geplaatst op: 04-07-2020
Nieuw van Smeg: een gestroomlijnde nieuwe afwerking van de KLF03-waterkoker en TSF01-broodrooster, een rijke en elegante Slate Grey-tint. Deze slimme nieuwe tint sluit aan bij het uitgebreide kleurenpalet van Smeg, dat al gewaagde heldere, leuke pastelkleuren en gaaf metallic bevat.

Nieuwe leigrijze waterkoker en broodrooster uit retroserie Smeg
Nieuwe leigrijze waterkoker en broodrooster uit retroserie Smeg


Of u nu een blikvanger in uw keuken wilt creëren of een industriële stijl in uw ruimte wilt introduceren, leigrijs is een unieke maar uiterst gemakkelijke tint om mee te werken. Het voegt diepte toe aan elk ontwerp, maar zorgt ervoor dat de ruimte nog steeds koel en luchtig aanvoelt met extra verfijning en charme. De opwindende nieuwe leigrijze waterkoker en broodrooster zijn een geweldige optie voor diegenen die verscheurd zijn tussen minimalistische monochrome accenten en hen die naar een all-out kleursensatie in hun keuken verlangen.

Nieuwe strakke leigrijze waterkoker uit retroserie Smeg
De leigrijze waterkoker van Smeg heeft een klassieke uitstraling
De waterkoker heeft een zacht openend deksel voor eenvoudig vullen, een grote inhoud van 1,7 liter met een watermeter die de inhoud zowel in liters als kopjes aangeeft, en een verwijderbaar kalkfilter. De broodrooster heeft twee extra brede sleuven heeft met zelfcentrerende rekken voor gelijkmatige bruining, zes bruiningsniveaus voor een optimale keuze en een bagelfunctie die perfect is voor muffins of beschuitbollen, maar ook voor opwarm- of ontdooifuncties.

Nieuwe klassieke broodrooster uit retroserie Smeg
Door de neutrale kleur is de grijze broodrooster perfect te combineren met tal van andere apparaten van Smeg

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.