Quooker introduceert keukenkraan in Gunmetal en Rose koper

Artikel geplaatst op: 26-08-2023 | update datum: 06-09-2023
Na de introductie van de nieuwe Quooker Front keukenkraan eerder dit jaar komt Quooker nu met de toevoeging van twee nieuwe kleuren: rosé koper en gunmetal. Deze twee nieuwe kleuren zijn beschikbaar voor de Flex en de Fusion kranen en direct beschikbaar. Ontdek deze gave toevoeging aan het assortiment.

Quooker introduceert kraan in Gunmetal en Rose koper


Gunmetal

Met een Quooker-kraan met gun metal finish maak je een krachtig statement in de keuken. De tint combineert diep donkergrijs met blauwe ondertonen en een subtiele glans. Hij is ferm, masculien, koel en robuust, en o zo aantrekkelijk. Een gewaagde keuze.

Gunmetal is een soort brons, dat ooit gebruikt werd voor munitie. De intrigerende, mysterieuze uitstraling van het materiaal is in opkomst in het hedendaagse interieur. En terecht: gunmetal geeft je keuken een gestroomlijnde, industriële touch. Het is de finish die een donkere keuken diepte geeft, en een lichte keuken power. Met deze kraan schiet je altijd raak. Recht in het hart.

Beschikbaarheid
De nieuwe gumetal finish wordt opgenomen in het assortiment vanaf 1 september 2023 voor de Quooker Fusion en de Quooker Flex. Bijpassende zeeppompen en rozetten met gunmetal finish zijn eveneens in het assortiment opgenomen.


Quooker kraan in de kleur Gunmetal


Rose koper

Charmat, verfijnd en glamourous. De nieuwe Quooker-kraan met rosé koperfinish is als een goedgekozen sieraad. Deze unieke tint die geïnspireerd is op koper maar ook neigt naar roze, brengt een warme, tijdloze schittering in je keuken. En haalt de hele ruimte op.

Rose koper is veelzijdig en laat zich met tal van materialen en kleuren combineren. De tint gaat mooi op in heen licht, Scandinavisch kleurenpalet. Zorgt voor een eigentijds accent bij marmer en natuursteen. Maar kan, in andere settings, juist een vintage uitstraling geven. Het spannendst is 'ie in een donkere keuken, waar de rosé koperen kraan zich een echte eye catcher toont.

Beschikbaarheid
De nieuwe rosé koper finish wordt opgenomen in het assortiment vanaf 1 september 2023 voor de Quooker Fusion en de Quooker Flex kranen. Bijpassende zeeppompen en rozetten met rosé koper finish zijn eveneens in het assortiment opgenomen.


Quooker kraan in de kleur rosé koper


Bron: Quooker

18 artikel(en)