Quooker COMBI+ Flex RVS kokend water kraan rvs

gratis installatie GRATIS INSTALLATIE
Profiteer nu van gratis montage (twv € 250,-) bij aanschaf van deze Quooker kokend water kraan
Bekijk voorwaarden

Belangrijke kenmerken

Kleur
Rvs
Buitenmaten ( h x b x d )
470 x 200 x 200 mm.
Productcode fabrikant
22+XRVS
Bekijk specificaties

Meer opties

€ 1.745,00

Nieuw: Betaal in 3 termijnen met KLARNA
Gratis bezorging in Nederland

Beschrijving COMBI+ Flex RVS

Lees verder

De Quooker COMBI+ Flex is een kokend- en warmwaterkraan en -boiler in één. Het geheel bestaat uit een inlaatcombinatie, mengventiel, reservoir en een kokend-water-kraan in het roestvrijstaal. U dient voor een Combi+ als u een warmwater toevoer heeft in uw keuken.

Voordelen van Combi+ systeem
Het combi + systeem zorgt ervoor dat als er warm water wordt aangevraagd bij de mengkraan, het mengventiel een vermenging maakt met het water uit het Quooker reservoir en de CV. Als het warme water vanuit de CV ongeveer 55 graden Celsius is dan is er geen verbruik meer vanuit het Quooker reservoir.

Snel weer op temperatuur
Als de gehele inhoud (7 liter) aan kokend water in een keer gebruikt is, duurt het ca. 15 min. (COMBI+) voor het water weer op temperatuur is. Het water dat uit de kokend-water-kraan komt wordt eerst gezuiverd in het HiTAC®-waterfilter. Om de levensduur van het filter te vergroten, wordt het water dat gebruikt wordt voor warm water niet gefilterd.

Warm water voorziening bij Combi+
Voor de warmwatervoorziening werkt de COMBI+ als volgt. U zet uw mengkraan open. Het water dat nog in uw warmwaterleiding zit en inmiddels afgekoeld is, wordt in eerste instantie gemengd met kokend water uit de Quooker. Naarmate het water in uw warmwaterleiding warmer wordt, wordt er minder kokend water toegevoegd.

Als het water de door u gewenste temperatuur heeft bereikt wordt het kokende water uit de Quooker alleen nog gebruikt voor de kokend-water-kraan en niet meer voor het warme water uit uw mengkraan. Hierdoor kunt u onbeperkt warm water blijven tappen uit de bestaande warmwatervoorziening.

De Flex kraan: flexibel en praktisch
De Flex kraan is uittrekbaar en het uittrekbare gedeelte is ook nog eens flexibel. Zo kan u de kraan op nog meer manieren gebruiken, kunt u uw theepot makkelijk vullen vanaf het aanrecht en kunnen ook emmers of pannen die niet in de wasbak onder de kraan passen, toch gevuld worden.

Belangrijkste specificaties op een rij:
Quooker COMBI+, Quooker/keukenboilercombinatie, inclusief Flex, koud, warm en kokend-water-kraan met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop en uittrekbare perlator, ROESTVRIJSTAAL. Aansluiting op warm en koudwaterleiding. Capaciteit: 7 liter 100°C, onbeperkt warm water, opwarmtijd: 20 minuten.

Info van fabrikant

Quooker merk informatie Quooker COMBI+ Flex kokend water kraan met boiler functie
Kraankeuze: Flex, een flexibele en uittrekbare kraan.
Keukenkraan leverbaar in chroom, rvs of zwart- Inhoud: 7 liter
- Opwarmtijd: 100°C in 15 minuten
- Aansluitwaarde: 2200 W / 230 Volt
- Maximale werkdruk 8 bar

Inclusief
- Kraan met keramisch binnenwerk en kinderbeveiliging

Specificaties:
- Hoeveelheid 40 graden: onbeperkt
- Hoeveelheid 60 graden: onbeperkt
- Reservoir afmetingen (hxø): 470 x 200 mm.
- Met hitac waterfilter

Specificaties

Kleur
Rvs
Buitenmaten ( h x b x d )
470 x 200 x 200 mm.
Productcode fabrikant
22+XRVS
Merk
Quooker
Soort
kokend water kraan
Energieklasse
Energieklasse A
Quooker kenmerken
COMBI+ kokend en onbeperkt warm, Flex kraan

Garantie

Bij aankoop van een QUOOKER kokend water kraan COMBI+ Flex RVS ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Deze garantie bestaat uit dekking het arbeidsloon en de benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen welke voorkomen uit gebruikers fouten vallen niet onder garantie. Bekijk de garantie voorwaarden voor een volledig overzicht: Quooker garantie voorwaarden
Registreer uw aankoop
Quooker adviseert u aankoop te registreren via onderstaande link. Hierdoor kunt u beter geholpen worden bij storingen, op de hoogte gehouden worden over onderhoud. Registreer uw Quooker
Wat te doen bij een storing?
Neem bij een storing contact met ons via telefoonnummer 035 69 18 115 of per e-mail via info@deschouwwitgoed.nl Op basis van uw storing gaan we contact opnemen met Quooker Nederland en overleggen hoe de storing het snelste opgelost kan worden. Hiervoor zijn diverse oplossingen denkbaar. Er zal vervolgens door ons of Quooker Nederland contact met u opgenomen worden om deze oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens Quooker Nederland:
Quooker wordt in Nederland door Petri gevoerd. U kunt hen direct bereiken op telefoonnummer 0180 420488 of per e-mail info@quooker.nl.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijpassende producten

Vink product(en) aan om mee te bestellen.


Alternatieven

Best verkocht in klasse

Huidig product

Voor meer

Luxere Quooker

Video

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vragen (2)

Vraag:
Welke aansluitingen moet ik laten maken om deze Quooker te kunnen plaatsen?
Antwoord:
Om de Quooker COMBI Flex succesvol te installeren, zijn er een paar aansluitingen die u moet voorbereiden. Ten eerste heeft u een koudwateraansluiting nodig, omdat het systeem water uit uw leidingen gebruikt om te verwarmen. U moet ook zorgen voor een elektrische aansluiting in de buurt van waar de Quooker geïnstalleerd zal worden, want het systeem heeft elektriciteit nodig om het water te verwarmen.

Het is aan te raden een geaard stopcontact te gebruiken om te voldoen aan veiligheidsvoorschriften. Daarnaast is het belangrijk dat er genoeg ruimte is onder de gootsteen voor de plaatsing van het Quooker boilerreservoir.

Mocht u hulp nodig hebben bij de voorbereiding van deze aansluitingen of als u meer gedetailleerde instructies wenst, kan ik u voorzien van een installatiehandleiding of u in contact brengen met een erkende installateur.
Vraag:
Wat is het verschil tussen de COMBI en de COMBI+ van Quooker?
Antwoord:
Het belangrijkste verschil tussen de Quooker COMBI en de COMBI+ modellen is de manier waarop ze verbonden zijn met de waterleidingen en hoe ze het water verwarmen. De Quooker COMBI fungeert als een boiler en mengt kokend water met koud water om direct warm water te leveren. Dit model is aangesloten op alleen de koudwaterleiding en verwarmt zowel het water voor gebruik op 100°C als het directe warme water (ongeveer 55°C tot 65°C).

Aan de andere kant heeft de COMBI+ twee aparte uitgangen: één voor kokend water en één voor onbeperkt warm water, omdat het naast de koudwater leiding ook op de warmwaterleiding aangesloten wordt. Het warme water is in eerste instantie afkomstig van de boiler, maar wordt nadat uw centrale verwarmingssysteem zover is met het aanleveren van het benodigde warme water, overgenomen door het warm water systeem. Hierdoor heeft u - in tegenstelling tot de gewone combi - onbeperkt warm water. Mar dus ook het voordeel dat u direct aan het begin warm water heeft en niet hoeft te wachten op uw centrale verwarming.

De keuze tussen de twee hangt af van uw huidige waterverwarmingssysteem en uw persoonlijke voorkeuren.
Stel uw eigen vraag

Overtuigd?

1745,00
gratis installatie GRATIS INSTALLATIE
Profiteer nu van gratis montage (twv € 250,-) bij aanschaf van deze Quooker kokend water kraan
Bekijk voorwaarden


Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Wij hebben hier een nieuw fornuis…

  1 april 2024
  N. Fruijtier


  Wij hebben hier een nieuw fornuis gekocht. De adviseur was niet alleen vriendelijk en behulpzaam maar ook deskundig, hij wist goed waar hij het over had, iets wat bij de grotere zaken nogal eens tegenvalt. Vlotte levering (alles op voorraad) en montage. Wij zijn zeer tevreden over de service van de Schouw
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Topp service!

  22 maart 2024
  Kornelis Bos


  Al eerder meerdere apperaten bij De Schouw Witgoed besteld en was / ben zeer tevreden.

  Nogmaals vriendelijke dank voor de bezorging in Groningen en een compliment voor de bezorger uiterst vriendelijk en een prima uitleg.
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Oldskool advies, beleving en service!

  20 maart 2024
  Klant


  We waren op zoek naar een goede oven voor een leuke prijs. Dat is goed gelukt. In de winkel werden we goed geïnformeerd door vriendelijk personeel. Binnen een week werd de oven thuis afgeleverd. Daar kan, wat ons betreft, geen online winkel tegenop.
  Lees op trustpilot.nl