Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

Nieuws over de Quooker CUBE

Artikel geplaatst op: 03-02-2019 | update datum: 05-04-2019
Heel Nederland heeft inmiddels kennis gemaakt met de Quooker CUBE via TV, de billboards langs de snelwegen en in advertenties. Quooker ontvangt zeer positieve reacties en ziet dat steeds meer geïnteresseerde consumenten de weg naar de Quooker weet te vinden om de CUBE live in actie te zien.

Nieuwe energieverdeler voor Quooker en CUBE


Nieuwe energieverdeler voor Quooker en CUBE

Om naast het Quooker-reservoir ook de CUBE makkelijk aan te kunnen sluiten in het keukenkastje introduceren we een energieverdeler met drie stopcontacten. De energieverdeler met twee stopcontacten blijft ook gewoon leverbaar. De energieverdeler schakelt het stroomverbruik van de Quooker keukenkranen terug, wanneer deze op dezelfde stroomgroep is aangesloten als op een ander apparaat dat relatief veel vermogen vraagt. Hiermee wordt overbelasting op de electriciteitsgroep voorkomen. De energieverdeler met drie stopcontacten (artikelnummer EV3) kost 90 euro en is nu leverbaar.

De CUBE-filters van Quooker zijn verbeterd en eenvoudig te bestellen


Installatie film Quooker CUBE

Heeft u vragen over het installeren van de Quooker CUBE? Bekijk onderstaande instructie film met een overzichtelijke weergave van de installatie.Verbeterde CUBE-filters

Om u als CUBE-gebruiker de beste kwaliteit drinkwater te bieden hebben we de de huidige twee Active Carbon filters (AC) in de CUBE vervangen voor één Hollow fiber filter (HF). Het HF filter in de Quooker CUBE haalt eventueel nog aanwezige bacteriën uit het koel bruisende en gefilterd water, waardoor de smaak en geur van het water nog meer verbetert. De CUBE systemen die nu worden uitgeleverd zijn al voorzien van één HF filter die 12 maanden meegaat. De CUBE geeft een geluid- en lichtsignaal op het moment dat het filter vervangen moet worden. Het filter is eenvoudig via onze winkel te bestellen.

Vraag: Past de CUBE op een reeds geïnstalleerd Quooker-systeem?

Met de CUBE haal je naast warm, koud en kokend nu ook koel bruisend en gefilterd water uit de Quooker-kraan. Wij hebben inmiddels veel enthousiaste reacties ontvangen. Indien u overweegt de CUBE toe te voegen aan uw bestaande Quooker dan is de volgende informatie voor u belangrijk:

Dat is afhankelijk van de uitleverdatum van uw bestaande Quooker-systeem. De CUBE is alleen te gebruiken met kranen en reservoirs die na oktober 2017 zijn geleverd, Dit betreft alleen reservoirs die een serienummer hebben dat begint met VBW, VCW, CCW of CPW en kranen met een serienummer dat begint met QW0 of QW1. Het serienummer van het reservoir is zichtbaar op een sticker op het reservoir. Het serienummer van de kraan bevindt zich op het label dat bevestigd is aan de kabel die loopt van de kap van het reservoir naar de kraan.

21 artikel(en)