Smeg klein huishoudelijk in retro jaren'50 stijl

Smeg - bekend van de retro jaren '50 koelkast - heeft tevens een brede lijn klein huishoudelijke apparaten. Deze apparaten zijn van hoogwaardige kwaliteit en uitgevoerd in fraaie vormgeving en leverbaar in diverse kleuren.

Vanwege het specifieke retro design kunnen deze klein huishoudelijke apparaten perfect gecombineerd worden met de grote retro apparaten van SMEG (koelkast, vaatwasser, vrieskast, wasmachine, oven, kookplaat etc). Logischerwijs zijn de retro kleuren rood, crème, pastelblauw, zwart etc. exact overeenkomend.

Introductie SMEG klein huishoudelijke apparatuur
Introductie SMEG klein huishoudelijke apparatuur


Ontdek het assortiment klein huishoudelijke apparaten van Smeg

Assortiment

In de serie zijn onder andere een broodrooster, waterkoker blender en keukenmachine verkrijgbaar. Voor de ontwikkeling van deze serie is SMEG een samenwerking aangegaan met Matteo Bazzicalupo en Raffaella Mangiarotti van deepdesign. Zij hebben de kenmerkende ronde vormen en warme kleuren gecombineerd met de allernieuwste technologie. Net als de geliefde FAB28 van Smeg, de koelkast die niet alleen een koelkast is, heeft Smeg een nieuwe lijn weten te creëren die veel meer omvat dan huishoudelijke apparatuur. Een collectie die een persoonlijke touch geeft aan iedere keuken. Inmiddels is het assortiment verder uitgebreid met een espresso koffiemachine, slow juicer, staafmixer en een citruspers.

Eyecatcher

De nieuwe Smeg klein huishoudelijke apparaten zijn echte eyecatchers, ontworpen voor degenen die zich een chef in de keuken willen wanen. Maar ook voor degenen die zich graag omringen met kleur, design en bijzonder ontwerp en tegelijkertijd grote prestaties verwachten. Van broodroosters en waterkokers tot blenders en keukenmachines; Smeg garandeert uniek design gecombineerd met optimale prestaties. Producten met een eigen persoonlijkheid, voor de thuiskok met karakter.


Smeg broodrooster

Smeg broodrooster

Smeg heeft twee type broodroosters: de TSF01 en de TSF02. De TSF01 is het standaard model, uitgevoerd met 2 extra blede sleuven en geschikt voor plaatsing van twee boterhammen tegelijkertijd. De TSF02 is het grotere broertje, deze heeft eveneens twee extra brede sleuven maar deze zijn veel langer. Hierdoor kunnen vier boterhammen tegelijkertijd geplaatst worden.

De beide broodroosters hebben een instelbaar bruiningsniveau (6 standen) en beschikken over een handig uitneembare kruimellade. Praktisch verder zijn de anti-slipvoetjes aan de onderzijde end e zelf-centrerende rekken.

Accessoires
Bij de TSF01 en de TSF02 zijn apart extra accessoires te verkrijgen. Dit betreft de TSSR01 (sandwich rekken) en de TSBW01 (broodjes opwarmrek).

Bekijk assortiment Smeg broodroostersSmeg waterkoker

Smeg waterkoker

Eén van de meest verkochte producten in het klein huishoudelijke assortiment van Smeg is de waterkoker. Dit fraai vormgegeven apparaten is leverbaar in twee uitvoeringen: de KLF03 en de KLF04. Beide modellen hebben een inhoud van 1,7 liter en beschikken over en Push-pull opening. U drukt op de deksel van de waterkoker en deze opent zichzelf. De waterkokers zijn verder voorzien van een uitneembaar rvs kalkfilter (afwasbaar) en praktische anti-slipvoetjes.

Verschil tussen KLF03 en KLF04
De KLF04 is het luxere broertje van de KLF04 en is uitgevoerd met een instelbare temperatuur. Daarmee is het mogelijk om water naar een gewenste temperatuur van 50, 60, 70, 80, 90, 95 of 100 graden te brengen. Voor de bereiding van bijvoorbeeld thee is water welke net onder de kook gebleven is bijvoorbeeld lekkerder. Op het moment dat de ingestelde temperatuur bereikt is zal de waterkoker zichzelf automatisch uitschakelen.

Bekijk assortiment Smeg waterkokersSmeg citruspers

Smeg citruspers

De CJF01 serie is een hoogwaardige citruspers uitgevoerd met Tritan deksel en bijbehorende sapschaal. Dit materiaal is niet alleen heel sterk het voorkomt ook reacties met zuren van vruchten en blijft daardoor hygiënisch. De citruspers beschikt verder over een automatisch aan/uit bij het indrukken van de pers en heeft praktische anti-slip voetjes.

Bekijk assortiment Smeg citruspersenSmeg blender

Smeg blender

De BLF01 serie kenmerkt zich door de hoogwaardige kwaliteit en de fraaie afwerking. De blenders hebben een inhoud van 1,5 liter en beschikken over een regelbaar toerental in vier standen (maximaal 18000 omwentelingen). Het motorhuis is volledig uitgevoerd in aluminium, terwijl de mengbeker in Tritan is uitgevoerd. De blender heeft een Pulse functie en beschikt verder over een anti-slipvoetjes.

Praktisch verder zijn de twee voorgeprogrammeerde programma's voor de bereiding van crushed ice en smoothies. Standaard wordt een rvs dubbel mes voor de crushed ice meegeleverd. Deze is uitneembaar.

Bekijk assortiment Smeg blendersSmeg staafmixer

Smeg staafmixer

Onmisbaar in de keuken is de staafmixer. Een klein en zeer praktisch apparaat welke - met behulp van diverse accessoires - breed inzetbaar is. De HBF02 serie wordt standaard geleverd met een maatbeker met een inhoud van 1,4 liter en een hakmolen reservoir met een inhoud van 0,5 liter. De staafmixer heeft een variabel instelbare snelheid welke prettig te bedienen is door de verwerking in het handvat.

Naast de maatbeker en het hakmodel reservoir levert Smeg standaard ook een roestvrijstalen garde en een pureestamper mee.

Bekijk assortiment Smeg staafmixersSmeg keukenmachine

Smeg keukenmachine

Voor de echte kookliefhebber is een goede keukenmachine onmisbaar. De kwaliteit zit hem daarbij in de details. De Smeg is niet alleen fraai in vormgeving, maar ook hoogwaardig in gebruikte materialen en instelbaar in maar liefst 10 verschillende snelheden (met soft start). De SMF01 serie beschikt over een roestvrijstalen mengkom met een inhoud van 4,8 liter en wordt standaard geleverd met een rvs garde, een aluminium platte klopper, een spatel, een plastic deksel en een aluminium deeghaak.

Extra accessoires:
Daarnaast zijn er een aantal hulpmiddelen apart bij te bestellen. Dit betreft een pasta set (voor het rollen en snijden), een spaghetti snijder, een ravioli maker, pasta drukvorm, vleesmodel en een rotor groentesnijder / rasper.

Bekijk assortiment Smeg keukenmachinesSmeg slowjuicer

Smeg slowjuicer

De Smeg Slow Juicer is een heel gaaf apparaat voor een perfecte bereiding van zeer veel producten. Het apparaat is uitgevoerd met een snelheid van 43 toeren en heeft een sapopvangkamer van 500 ml. Praktisch verder is de reverse functie en de roterende borstel met 4 siliconen borsteltjes voor het verkrijgen van puur sap.

Accessoires Bij de Smeg SJF01 slowjuicers wordt een grof filter, een fijn filter, een stamper, een sapkan van 1 liter, een pulpopvangbak van 1,6 liter, twee schoonmaakborsteltjes en een receptenboekje meegeleverd.

Bekijk assortiment Smeg slowjuicersSmeg espressomachine

Smeg espressomachine

Voor de echte koffieliefhebber is de Smeg ECF01 een must-have. Dit gave apapraat zorgt niet alleen voor een heerlijke verse espresso, maar brengt met haar design ook nog eens kleur in uw keuken. De koffiemachine is geschikt voor gemalen koffie en espressopads en heeft de mogelijkheid om 1 of 2 kopjes koffie per keer te bereiden. Deze bereiding vind plaats onder hogedruk (15 bar) en met een instelbare koffiehoeveelheid, waardoor smaak e.d. geheel naar wens kan worden ingesteld.

Naast espresso is de ECF01 ook geschikt voor de bereiding van cappuccino en latte macchiato (glazen tot 80 mm). Hiervoor is een apart stoompijp voor het opschuimen van melk aan de rechter zijde van het apparaat geplaatst.

Kwaliteit
Naast de gebruikte materialen wordt de kwaliteit van de espressomachine onderstreept in het oog voor details. Zo beschikt dit apparaat over een rvs filterhouder, anti-slipvoetjes en een indicator welke exact aangeeft wanneer het apparaat ontkalkt moet worden. Juist door deze details kunt u jarenlang blijven genieten van een hoogwaardige kwaliteit.

Accesoires:
Standaard worden 3 filters (1 of 2 kopjes, pads) en een koffiestamper meegeleverd.

Bekijk assortiment Smeg espressomachines1-28 of 81