Smeg klein huishoudelijk in retro jaren'50 stijl

Tijdens de EuroCucina 2014 in Milaan heeft Smeg een geheel nieuwe productgroep gelanceerd: klein huishoudelijke keukenapparatuur, uitgevoerd in retro jaren '50 design. Deze apparaten zijn van hoogwaardige kwaliteit en uitgevoerd in fraaie vormgeving en leverbaar in diverse kleuren.

Vanwege het specifieke retro design kunnen deze klein huishoudelijke apparaten perfect gecombineerd worden met de grote retro apparaten van SMEG (koelkast, vaatwasser, vrieskast, wasmachine, oven, kookplaat etc). Logischerwijs zijn de retro kleuren rood, crème, pastelblauw, zwart etc. exact overeenkomend.

Introductie SMEG klein huishoudelijke apparatuur
Introductie SMEG klein huishoudelijke apparatuur


Assortiment

In de serie zijn onder andere een broodrooster, waterkoker, blender en keukenmachine verkrijgbaar. Voor de ontwikkeling van deze serie is SMEG een samenwerking aangegaan met Matteo Bazzicalupo en Raffaella Mangiarotti van deepdesign. Zij hebben de kenmerkende ronde vormen en warme kleuren gecombineerd met de allernieuwste technologie. Net als de geliefde FAB28 van Smeg, de koelkast die niet alleen een koelkast is, heeft Smeg een nieuwe lijn weten te creëren die veel meer omvat dan huishoudelijke apparatuur. Een collectie die een persoonlijke touch geeft aan iedere keuken.

Naast het design is bijzonder veel aandacht besteed aan functioneel ontwerp en kwaliteit
Naast het design is bijzonder veel aandacht besteed aan functioneel ontwerp en kwaliteit


Eyecatcher

De nieuwe Smeg klein huishoudelijke apparaten zijn echte eyecatchers, ontworpen voor degenen die zich een chef in de keuken willen wanen. Maar ook voor degenen die zich graag omringen met kleur, design en bijzonder ontwerp en tegelijkertijd grote prestaties verwachten. Van broodroosters en waterkokers tot blenders en keukenmachines; Smeg garandeert uniek design gecombineerd met optimale prestaties. Producten met een eigen persoonlijkheid, voor de thuiskok met karakter.

De retro jaren 50 apparatuur is leverbaar in diverse kleuren
De retro jaren 50 apparatuur is leverbaar in diverse kleuren


Update mei 2016: uitbreiding assortiment

Even een update over het assortiment klein huishoudelijke apparatuur van Smeg. Inmiddels is het gehele assortiment in alle kleuren beschikbaar. Dus ook de blender, grote broodrooster en grote waterkoker zijn leverbaar in de kleuren watergroen en roze.

Smeg slow juicer

En er is meer nieuws: Onlangs is op een beurs de slow juicer geïntroduceerd. Een heel gaaf apparaat voor een perfecte bereiding van zeer veel producten. Natuurlijk eveneens uitgevoerd in de kenmerkende jaren 50 stijl. Het apparaat is uitgevoerd met een snelheid van 43 toeren en heeft een sapopvangkamer van 500 ml. Praktisch verder is de reverse functie en de roterende borstel met 4 siliconen borsteltjes voor het verkrijgen van puur sap.

Specificaties Smeg slowjuicers

Bij de Smeg SJF01 slowjuicers wordt een grof filter, een fijn filter, een stamper, een sapkan van 1 liter, een pulpopvangbak van 1,6 liter, twee schoonmaakborsteltjes en een receptenboekje meegeleverd. De Slow Juicer is per direct leverbaar voor de Nederlandse markt en in eerste instantie beschikbaar in vier verschillende kleuren: SJF01PBEU blauw, SJF01RDEU rood, SJF01CREU creme en de SJF01BLEU zwart.

SMEG slow juicers SJF01Introductie Smeg slow juicers SJF01

1-18 of 62