Smeg TSF03-serie, de 4 x 4 broodrooster

Artikel geplaatst op: 11-11-2018 | update datum: 08-12-2018
Of je nou heerlijke croissantjes wil bereiden voor met z’n tweeën op zondagochtend of een compleet familieontbijt klaar moet maken voor school begint, de TSF03 voorziet in alle behoeftes.

In de retro jaren ’50 serie van Smeg klein huishoudelijke producten volgt na het succes van het 2 x 2 broodrooster (de TSF01) en het 2x4 broodrooster (de TSF02), nu het 4x4 broodrooster, de TSF03.

Ontdek de nieuwe 5 x 4 broodroosters van Smeg.


Met de TSF03 is het mogelijk om maximaal 4 sneetjes tegelijk te bereiden, ideaal voor grote gezinnen en mensen die de dag graag beginnen met een stevig ontbijt om vol energie de dag door te kunnen. Er is ook de mogelijkheid om twee sleuven onafhankelijk te gebruiken, zodat u niet meer toast hoeft te bereiden dan nodig is. Door een verscheidenheid aan functies staat de TSF03 aan de top van de serie: een indrukwekkend vermogen van 2000 W, het beschikt twee onafhankelijke bedieningspanelen en natuurlijk 4 ruime sleuven (elk 36 mm. breed). De segmentcentreringstechnologie met automatische pop-up als het roosteren eenmaal is voltooid maken het af.

De nieuwe Smeg TSF03-serie is in veel kleuren leverbaar


Of u nu ultra-crunchy of juist zachtere sneetjes wilt, het brood kan dankzij 6 variabele bruiningsniveaus en 3 verlichte vooraf ingestelde programma's voor opwarmen, ontdooien en bagels precies worden geroosterd zoals u wilt. De gleuven hebben een variabele breedte die geschikt is voor verschillende brooddiktes. En dankzij de 2 volledig verwijderbare roestvrijstalen kruimellades is het gemakkelijk om na gebruik zowel het linker als het rechter gedeelte van het apparaat volledig schoon te maken.

De Smeg TSF03 is een grote broodrooster voor 4 x 4 !


De slanke, ronde vormen en de verscheidenheid van de beschikbare kleuren maken het TSF03 broodrooster tot een onmiddellijke winnaar, perfect geplaatst in de Retro Style-reeks van klein huishoudelijke apparaten uit de jaren ’50 serie van Smeg. Voor de liefhebber van gedurfde kleuren is er wit, zwart, rood of chroom, of kies voor crème, pastelblauw, pastelgroen of roze voor een meer vintage look. En combineren met andere apparaten uit de retro serie mag natuurlijk altijd.


Bron: Smeg UK

8 artikel(en)