Quooker introduceert nieuwe kraan: Front

Artikel geplaatst op: 07-11-2022 | update datum: 02-01-2023
Ontdek de nieuwste keukenkraan van Quooker: de Front. Een strak minimalistisch design welke zeer praktisch is vanwege de bediening op de kop. De Quooker Front is een kraan die schittert in eenvoud. De kraan geeft koud, warm, kokend en (optioneel) gefilterd, gekoeld (bruis)water.

Quooker Front kokend water kraan - de nieuwste kraan van Quooker


Design

Het loepzuivere design springt meteen in het oog. Een strakke buisvorm. Clean, minimalistisch, verfijnd en tegelijkertijd uitgesproken. Anders dan bij andere Quooker kranen, zit de hendel voor warm en koud water bovenop. Ergonomisch handig, vooraan de kraan, dicht bij de uitloop. Het maakt van Quooker Front een uitgesproken verschijning in de keuken.

Twee kleuren

Quooker Front is verkrijgbaar in twee finishes, roestvrij staal en zwart, en is met elk reservoir te combineren. Net als bij andere Quooker-kranen druk je de kartelknop twee keer in en draai je tegen de klok in voor kokend water. Wil je ook gefilterd, gekoeld (bruis)water kunnen tappen? Dan combineer je hem met de CUBE. De kartelknop klik je zonder drukken eenmaal tegen de klok in voor gefilterd gekoeld water en klik je tweemaal voor gefilterd, gekoeld bruiswater.

Quooker introduceert nieuwe kraan: Front


Quooker Front is beschikbaar vanaf Q4 2022.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.