Maak kennis met de volautomatische koffiemachines van Smeg

Artikel geplaatst op: 17-04-2021
Geniet nu ook thuis van koffie als een fantastische, zintuiglijke ervaring: probeer de verse, aromatische koffie die je gemakkelijk met één druk op de knop kunt zetten met de nieuwe volautomatische koffiemachines van Smeg.

Maak kennis met de volautomatische koffiemachines van Smeg


Elegantie in puur design

Laat u meeslepen door de zachte, gebogen lijnen en de glanzende profielen in tegenstelling tot het front van geborsteld aluminium. Verkrijgbaar in 4 kleuren, het nieuwe ontwerp en de kleuropties passen naadloos in elke keuken.

Ervaar de eenvoud van technologie

Een bijzondere koffiebeleving met keuze uit verschillende varianten met slechts één druk op de knop. Vul uw volautomatische koffiemachine met uw favoriete koffiebonen en selecteer eenvoudig uw favoriete koffie uit het one-touch-menu. Uw koffie is binnen enkele ogenblikken klaar.

Ontdek de kwaliteit van de nieuwe volautomatische koffiemachines van Smeg


Proef de essentie van een goede koffie

Van versgemalen bonen maak je zwarte koffie, espresso, americano, ristretto, cappuccino of latte macchiato. Het vers malen van uw koffie leidt niet alleen tot een bijzonder intense smaakbeleving, het vermindert ook de verspilling in vergelijking met andere bereidingsvormen.

Een aanwinst in uw keuken

Prikkel 's ochtends uw zintuigen met de geur van versgemalen koffie uit een Smeg volautomatische koffiemachine! De BCC01 en BCC02 serie zetten niet alleen fantastische koffie, maar verrassen u ook met langdurige technologie in een verbluffend elegant ontwerp.

Smeg BCC01 serie koffiemachines


Twee verschillende series

Kies uit twee modellen de volautomatische koffiemachine die het beste bij jouw koffiesmaak past. De BCC01 serie is perfect voor iedereen die van zwarte koffie houdt en espresso, americano of ristretto wil bereiden. De BCC02 serie heeft een melkopschuim- / stoomfunctie, perfect voor cappuccino, latte macchiato en flat whites, maar ook voor espresso, americano of ristretto. Dankzij de verstelbare bekerhouder geniet je van je koffie uit je favoriete kopje.

Smeg BCC01 serie en BCC02 serie koffiemachines

19 artikel(en)