Nieuw: Smeg melkopschuimer en bonenmaler / koffiemolen

Artikel geplaatst op: 01-11-2019
Ervaren barista's weten het: een speciale koffiespecialiteit vereist aandacht voor detail bij elke stap. Zelfs thuis kunt u uw bereiding voor koffiegenot nu verder perfectioneren. Met de nieuwe melkopschuimer en koffiemolen breidt Smeg - de Italiaanse fabrikant van huishoudelijke apparaten - zijn succesvolle serie kleine apparaten uit.

Smeg melkopschuimer MMF01


Smeg melkopschuimer MMF01

De traditionele koffiespecialiteiten Cappuccino en Latte Macchiato zijn optimaal te bereiden met de nieuwe melkopschuimer van Smeg net als het fijne schuim voor de nieuwste koffietrend uit Australië, de Flat White Coffee. De melkopschuimer van Smeg tovert warme of koude melk vloeibaar romig of zeer stevig schuim naar wens. Met in totaal 6 vooraf ingestelde functies kunnen niet-geschuimde melk en warme chocolademelk gemakkelijk worden verwarmd met het inductieverwarmingssysteem, zonder te verbranden of schuimen.

Voor een grotere groep van enthousiaste koffieliefhebbers is de melkopschuimer ook optimaal uitgerust: in de roestvrijstalen container kan tot 250 ml melk worden omgezet in fluweelzacht schuim. Of ongeschuimd: het verwarmt zelfs tot 500 ml vloeistof. Het melkreservoir kan eenvoudig uit de hoogwaardige metalen behuizing worden verwijderd en in de vaatwasser worden gereinigd. Deze melkopschuimer is verkrijgbaar in de zeven iconische Smeg-kleuren: creme, wit, zwart, rood, roze, pastel blauw of pastel groen. Een blik op het ontwerp in de jaren 50-stijl en je realiseert je meteen: dat kan alleen een nieuw product van Smeg zijn, gewoon onmiskenbaar.

Bekijk Smeg melkopschuimers

Smeg bonenmaler / koffiemolen CFG01


Smeg bonenmaler / koffiemolen CFG01

Het perfecte koffiemoment begint met de geur van vers gemalen Arabica of Rubusta koffie bonen. Zodra de 350 gram container op zijn plaats op de molen is vergrendeld, kunt u beginnen: de hoogwaardige conische molen van roestvrij staal maalt de favoriete gebrande aroma-vriendelijke tot fijne gemalen koffie, flexibel instelbaar in 3 maalniveaus. De juiste hoeveelheid kan nauwkeurig worden gedoseerd dankzij 8 vooraf ingestelde functies voor enkele en dubbele espresso, voor 2 tot 12 koppen en handmatig met één druk op de knop.

De gemalen koffie valt dan rechtstreeks in de zeef van de espressomachine of in de tot 100 gram grote container, gemaakt van BPA-vrije Tritan. Smeg toont nogmaals zijn passie voor functie en design met dit kleine apparaat. De onmiskenbare retro-look in de jaren 1950-stijl is gewoon cult, met zijn ronde vorm en Smeg-kleuren pastelgroen, wit, pastelblauw, zwart, rood en crème. Of het nu een espresso- of filterkoffiemachine is: deze koffie set in het ontwerp "Made in Italy" wordt pas echt compleet met de bijpassende koffiemolen.

Bekijk Smeg bonenmalers

Bron: Smeg.de

6 artikel(en)