Liebherr koelkasten ontvangen Best Reviewed Kieskeurig label

Artikel geplaatst op: 02-09-2021
In juni 2021 zijn maar liefst drie verschillende Liebherr apparaten als Best Reviewed beoordeeld door de bezoekers van Kieskeurig.nl. De award ging naar de IRe 4100, de CN 4713 en voor de vierde keer naar de GN 5275. Deze modellen kregen de hoogste beoordelingen in hun categorie.

In de maand juli zijn weer twee Liebherr apparaten als Best Reviewed beoordeeld door de reviewers op Kieskeurig.nl. Zowel de IRe 4020 en de GNP 2313 kregen de allerbeste cijfers.

Best reviewed koelkasten van Liebherr in juni 2021


IRe 4020
De IRe 4020 is een inbouwkoelkast met nismaat van 102 cm uit de Plus-serie. De koelkast is met gemiddeld een 8,8 de best beoordeelde inbouwkoelkast van afgelopen maand. Belangrijke pluspunten zijn de SoftSystem deursluiting, de praktische indeling, de heldere verlichting en de digitale weergave van de werkelijke temperatuur.

GNP 2313
NoFrost vrieskast GNP 2313 is voor de vijfde keer als Best Reviewed beoordeeld! Ook in juli kreeg dit model met gemiddeld een 9,3 de beste waarderingen van de reviewers. Gebruikers zijn het meeste te spreken over de ruime en praktische indeling, de hevelgreep, de hoge kwaliteit en het feit dat de vriezer niet handmatig ontdooid hoeft te worden.

Best reviewed koelkasten van Liebherr in juli 2021


IRe 4100
Dit jaar werd het nieuwe assortiment inbouwapparatuur van Liebherr aangekondigd en dit wordt goed ontvangen door de reviewers op Kieskeurig. Model IRe 4100 is met een 9,3 zelfs de best beoordeelde inbouwkoelkast van afgelopen maand. Gebruikers zijn met name positief over het lage geluidsniveau, de grote EasyFresh-lade, de praktische indeling en de digitale weergave van de werkelijke temperatuur.

CN 4713
Met een gemiddelde beoordeling van 10,0 is de CN 4713 zonder twijfel de hoogst gewaardeerde vrijstaande koelkast. Gebruikers zijn blij met de goede indeling, de kwaliteit en de eenvoudige bediening van dit model met vier vriesladen.

GN 5275
Dit topmodel uit het assortiment diepvriezers is met een 9,8 voor de vierde keer als Best Reviewed beoordeeld! Als belangrijkste aankoopargumenten worden de grote lades met geleiders, het zuinige energielabel C en de hoge kwaliteit genoemd.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.