Optimaal groente en fruit bewaren met Bosch Vitafresh

Artikel geplaatst op: 28-12-2016
In de nieuwe koel-/vrieskasten met VitaFresh Pro blijven uw boodschappen tot 3x langer vers. Elke dag vers eten zonder boodschappen te hoeven doen, dat maakt gezond leven toch nét wat makkelijker. Open de deur naar een gezonde levensstijl ….

Ontdek de voordelen van de Bosch koelkasten met Vitafresh Pro of Vitafresh PlusOntdek de voordelen van de Bosch koelkasten met Vitafresh Pro of Vitafresh Plus


VitaFresh Pro: tot 3x langer vers

Met Bosch VitaFresh Pro kunnen de bewaartemperaturen voor zowel vis, vlees en zuivelproducten als voor groente en fruit precies worden ingesteld tussen de -1°C en 3°C. Dit zijn de ideale temperaturen om uw boodschappen tot drie keer langer vers te houden. Daarnaast is er een extradroog lade voor vis en vlees die extreem lange versheid garandeert en het verspreiden van geuren voorkomt.

De Bosch koelkasten met VitaFresh Pro groente- en fruitlades bieden de ideale luchtvochtigheid voor groente en fruit. De vochtigheid kan gemakkelijk worden ingesteld met de luchtvochtigheidsgraad draaiknop. Het enige wat u hoeft te doen is een keuze maken uit één van de drie instellingen voor fruit, groente of een gemixte inhoud bij het vullen van de lade.

De  VitaFresh Pro groente- en fruitlade biedt de ideale luchtvochtigheid voor groente en fruit.De VitaFresh Pro groente- en fruitlade biedt de ideale luchtvochtigheid voor groente en fruit.


VitaFresh Plus: tot 2x langer vers

VitaFresh Plus biedt de ideale bewaaromgeving om al uw verse producten tot twee keer langer vers te houden. De gescheiden lades zorgen voor een hygiënische opslag van vis en vlees en bieden een ideale opslag dankzij de lage vochtigheid. Tegelijkertijd voorkomt het de verspreiding van geuren.

Voor groente en fruit is er de extra grote VitaFresh Plus lade met push push button voor het reguleren van de vochtigheid in de lade. Een lage vochtigheid garandeert dat fruit langer vers en knapperig blijft. Terwijl groente of een gemixte inhoud profiteren van de hogere vochtigheid door de afgesloten lade. Dit creëert een ideale omgeving vitamines en smaak langer te behouden.VitaFresh: langer vers

Het VitaFresh verhoudsysteem garandeert een ideale bewaaromgeving voor verse producten. Fijne aroma’s, essentiële voedingsmiddelen en waardevolle vitamines in uw eten blijven voor langere tijd behouden, waardoor u van gevarieerde en gezonde voeding kunt genieten.

Bron: Bosch Nederland

1-36 of 65