28 artikel(en)

28 artikel(en)

Professionele koelkast / vriezer

Als specialist voor koel- en vriesapparaten biedt Liebherr een omvangrijk programma met robuuste gespecialiseerde apparaten voor professioneel gebruik. Onze langjarige ervaring bij de productie van moderne koelapparaten weerspiegelt zich in de unieke kwaliteit, het tijdloze design en de innovaties die zo kenmerkend zijn voor onze producten. De competentie die wij gedurende decennia op professioneel gebied hebben opgebouwd, kunnen klanten dagelijks beleven en benutten met hun Liebherr apparaat

Kwaliteit

Sinds meer dan 60 jaar staat de naam Liebherr voor hoogwaardige en innovatieve koel- en vriesapparaten. Wij concentreren ons vanaf het productontwerp, de ontwikkeling en productie tot aan de marktintroductie op het aanbieden van innovatieve producten van topkwaliteit. Daarbij realiseren we consequent nieuwe productideeën voor de perfecte en veilige opslag van levensmiddelen, maar ook van kwetsbare monsters, geneesmiddelen of researchmaterialen in laboratoria. Wij kennen de bijzondere vereisten en weten waarop het aankomt, zodat u volledig, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar kunt vertrouwen op uw koelapparaat. Reeds in het ontwikkelingsstadium controleren wij alle koeltechnische, mechanische en elektronische componenten op langjarig en betrouwbaar functioneren en zorgen ervoor dat een optimale werking van de apparaten langdurig en veilig gegarandeerd is. Een voorbeeld: deurscharnieren moeten tijdens de kwaliteitstest minimaal 100.000 openingscycli doorlopen, wat overeenkomt met een gebruik van meer dan 15 jaar. Daarnaast vindt een optische acceptatie van de verwerkingskwaliteit plaats. Zo stellen we veilig dat alle componenten optimaal op elkaar afgestemd zijn: voor maximale functionaliteit en efficiëntie.

Design

De Liebherr apparaten voor professioneel gebruik kenmerken zich door de bijzondere combinatie van esthetiek en functionaliteit. Met het elegante en tijdloze design voldoen de koelen vriesapparaten aan de hoogste esthetische eisen. Daarbij is de hoogwaardige optiek van onze professionele apparaten te herkennen in vele details: van de edelstalen verwerking en een selectie van hoogwaardige materialen tot aan de inrichting van de binnenruimte. Dankzij het doorlopende design kunnen onze professionele apparaten goed met elkaar worden gecombineerd en vormen zo een echte blikvanger.

Innovatie

Voor ons is de doorlopende ontwikkeling van onze hoogwaardige producten van groot belang. Daarom beschikken alle Liebherr-productielocaties over modern ingerichte ontwikkelingscentra met hooggekwalificeerde medewerkers. Liebherr hecht groot belang aan research en ontwikkeling omdat zij ervan overtuigd zijn dat zij alleen zo klanten ook echt de beste kwaliteit op lange termijn kunnen bieden en tegelijkertijd kunnen voldoen aan onze hoge eisen. Liebherr streeft ernaar om in alle opzichten „best in class“ te zijn. Innovaties, of het nu gaat om koeltechniek, comfort of veiligheid, waren in onze geschiedenis altijd al een belangrijke en dragende pijler en zullen dat ook in de toekomst blijven. Met bijzondere toewijding en passie werken zij aan de integratie van innovaties in onze apparaten om nieuwe normen te stellen op het gebied van professionele koel- en vriesapparaten. Bovendien zijn onze professionele apparaten dankzij de modernste elektronica in combinatie met geoptimaliseerde koudecircuits zeer efficiënt en leveren een belangrijke bijdrage aan de economische en ecologische duurzaamheid.

5 jaar zekerheid

Alle professionele apparaten (uitgezonderd wijnkasten) van Liebherr komen in aanmerking voor 5 jaar extra zekerheid. Dit betekent dat u van het tweede tot en met het vijfde jaar na aankoopdatum garantie ontvangt op alle onderdelen en arbeidsloon. In het geval van een eventuele storing worden alleen de voorrijkosten in rekening gebracht. U ontvangt de 5 jaar extra zekerheid geheel gratis. Het enige wat u hiervoor moet doen is het apparaat binnen 6 maanden na aankoop registreren.

Energie Investerings Aftrek

Alle professionele Liebherr apparaten met het EIA-label voldoen aan de criteria voor Energie Investerings Aftrek (EIA). Deze apparaten worden vanwege de zeer energiezuinige en milieuvriendelijke werking door de Nederlandse overheid gesubsidieerd. Let op! Criteria kunnen wijzigen. Meer en actuele informatie kunt u vinden op de website www.rvo.nl/eia.