Smeg FAB38 - nieuwe retro jaren '50 koelkasten van Smeg

Artikel geplaatst op: 02-11-2019 | update datum: 04-11-2019
De koel/vriescombinatie is een essentieel onderdeel van elke keuken, zodat uw levensmiddelen zo lang mogelijk in topconditie wordt gehouden. In de milieubewuste wereld van vandaag proberen we meer en meer voedselverspilling te verminderen, dus investeren in een betrouwbare koelkast van hoge kwaliteit om de versheid te optimaliseren en bederf te verminderen is erg belangrijk.

Met een overvloed aan koelproducten die al beschikbaar zijn is het iconische FAB-ontwerp van SMEG ongetwijfeld het meest herkenbaar. En met 6 verschillende maten om uit te kiezen heeft SMEG nu besloten om een ​​7e maatoptie aan het assortiment toe te voegen: de FAB38.

Ontdek de nieuwe Smeg FAB38 retro jaren 50 koelkastOntdek de nieuwe Smeg FAB38 retro jaren 50 koelkast


FAB38 is grote broer van de FAB32

Met een breedte van 70 cm zit de nieuwe FAB38 mooi tussen de grootste FAB in de reeks, de FAB50 (80 cm breed) en de traditionele FAB32 (60 cm breed). Met een royale totale inhoud van 461 liter (333 liter koelkast en 128 liter vriezer) - dat is het equivalent van 25 boodschappentassen! (op basis van 18 liter per zak ), is deze koelkast extreem ruim van binnen. Daarmee volstaat het eens per week de verse en bevroren boodschappen te doen.

Koelgedeelte

Door het hele interieur is veel aandacht besteed aan details zoals verchroomde afwerking op de deurbakken, de glazen leggers en de lades. Een digitaal bedieningspaneel biedt nauwkeurige temperatuurbewaking en heldere LED-lichtzuil aan weerszijden van de koelkast zorgen voor een optimale verlichting en totale zichtbaarheid van het interieur, terwijl ze veel energiezuiniger zijn en langer meegaan dan traditionele lampen.

Naast 3 in hoogte verstelbare glazen veiligheidsplanken om uw voedsel op te plaatsen beschikt de FAB38 ook over een Life Plus 0 ° C lade waarin bederfelijke levensmiddelen zoals vis, kaas en vlees, bij een gecontroleerde temperatuur van 0 ° C langer bewaard kunnen worden.

Een groentelade met een eigen vochtigheidsregelaar is ook perfect om fruit, groenten en salades knapperig te houden en beschikt over schuifrails voor gemakkelijke toegang. De binnendeur van de koelkast heeft voldoende opbergruimte voor flessen en potten.

De FAB38 is de grote broer van de FAB32 maar dan 70 cm. breed en 205 cm hoogDe FAB38 is de grote broer van de FAB32 maar dan 70 cm. breed en 205 cm hoog


Vriesgedeelte

Bovenaan het vriesgedeelte bevindt zich een handmatige ijsblokjes maker, ideaal voor het maken van verfrissende ijskoude drankjes. De 3 lades kunnen veel diepvriesproducten opslaan, dus ideaal voor bij een eigen tuin of bij de grote boodschappen. Dankzij de snel invries functie kunnen nieuw gekochte diepvriesproducten snel de perfecte temperatuur bereiken. Dankzij het No-Frost systeem hoeft u de vriezer niet handmatig te ontdooien, omdat er koele lucht naar binnen circuleert om ijsvorming te voorkomen.

Met een indrukwekkende A ++ energie-efficiëntie met een lager energieverbruik, biedt deze tijdloze FAB-koel-vriescombinatie ook grote besparingen. Dus als u op zoek bent naar een koelkast die groot genoeg is voor het hele gezin en wat meer keukenruimte heeft dan standaard, dan is de FAB38 zou gewoon de perfecte keuze kunnen zijn.

Foto van het interieur van de nieuwe Smeg FAB38Foto van het interieur van de nieuwe Smeg FAB38


Verschillende kleuren

De nieuwe Smeg FAB38 is verkrijgbaar in crème of zwart (rechts en links scharnierend), wit, pastelgroen en pastelblauw (alleen rechts scharnierend) en biedt een optie voor elke keukeninrichting.

Het assortiment retro jaren'50 koelkasten is met de toevoeging van de FAB38 verder uitgebreid.Het assortiment retro jaren'50 koelkasten is met de toevoeging van de FAB38 verder uitgebreid.


Bron: Smeg UK

8 artikel(en)