Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

1-36 of 98

1-36 of 98

Liebherr inbouw koelkast in elke nismaat

Het assortiment van Liebherr is zeer breed en biedt voor elke standaard nismaat (72, 88, 102, 122, 140, 158, 178 en 203 cm.) een passende koel- of vrieskast. Binnen die nismaten geeft Liebherr tevens invulling aan de deur-op-deur montage en de sleepdeur koelkasten door meerdere koel- en vrieskasten uit te brengen. Zodoende kunt u met een Liebherr dus elke huidige inbouw koelkast vervangen voor een passend model. Alle Liebherr inbouw koelkasten zijn eenvoudig in de nis te monteren, waarbij uw huidige keukenpaneel of keukendeur weer voor de inbouw koelkast gemonteerd kan worden. Hiervoor dient u de meegeleverde montage materialen via de beschrijving te monteren.

Onderscheidend

De Liebherr inbouw koelkasten onderscheiden zich ten opzichte van elkaar in energieverbruik, de aanwezigheid van een BioFresh zone (langer bewaren van groente, fruit e.d.), een SoftClose sluiting, LED verlichting en de indeling. De vrieskasten onderscheiden zich eveneens in het energieverbruik en het vriessysteem (Smart-Frost, Stop-Frost of No-Frost).

Zuinige inbouw koelkasten

Eén van de waarden van Liebherr is een verantwoord milieu beleid te voeren. Bij de ontwikkeling van nieuwe modellen besteed Liebherr dan ook veel aandacht aan het energieverbruik. Door gebruik te maken van zuinige compressoren en verbeterde isolatie materiaal is het verbruik de laatste jaren aanzienlijk gedaald. Momenteel (halverwege 2016) bestaat het grootste gedeelte van het assortiment Liebherr koelkasten uit energieklasse A++ en A+++ label.