Bosch koelkasten in verschillende kleuren: Vario Style

Artikel geplaatst op: 03-09-2017
Met zijn verwisselbare kleurpanelen is de Vario Style koelkast te restylen wanneer je maar wilt. De deuren van de Vario Style koel-vriescombinatie zijn er met handige bewegingen op en af te klikken. Je kunt een statement maken met een of meer van de negentien* beschikbare kleuren.

Bosch koelkasten in verschillende kleuren: Vario StyleBosch koelkasten in verschillende kleuren: Vario Style


Van Cherry red tot Espresso brown is er ruime keus voor wie van flashy kleuren houdt of meer van natuurlijke tinten. De panelen zijn gemaakt van hoogwaardig gegalvaniseerd staal en zijn duurzaam afgewerkt. Dankzij de slimme combinatie van haken en magneten is omwisselen zo gebeurd. Er is zelfs geen gereedschap voor nodig.

De VarioStyle koelkasten zijn leverbaar met 19 verschillende kleuren frontenDe VarioStyle koelkasten zijn leverbaar met 19 verschillende kleuren fronten


Bij Bosch beseffen we ons maar al te goed dat niet alleen het oog wat wil. Daarom hebben we de nieuwe Vario Style koel- vriescombinatie standaard uitgerust met de VitaFresh functie waardoor etenswaren langer vers blijven. Met Vario Style kies je dus voor een frisse look in de keuken én frisse smaken op je bord.

Voorbeeld van de Vario Style koelkast uitgevoerd in de kleur roodVoorbeeld van de Vario Style koelkast uitgevoerd in de kleur rood

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.