Optimaal wijn bewaren in Liebherr wijnkoelkasten

Artikel geplaatst op: 11-10-2016
In het assortiment van Liebherr - de specialist op het gebied van koelen en vriezen - mogen de wijnkoelkasten niet ontbreken. Een specifiek assortiment welke vraagt om zeer veel expertise door de verschillende parameters waar rekening mee gehouden dient te worden. Zo is licht, temperatuur, luchtvochtigheid, trillingen en zelfs geur bepalen voor de kwaliteit van de uiteindelijke wijn. Factoren welke in Liebherr wijnkoelkasten op de best mogelijke wijze geoptimaliseerd zijn.

Optimaal wijn bewaren in Liebherr wijnkoelkastenOptimaal wijn bewaren in Liebherr wijnkoelkasten


Optimale omstandigheden om wijn te bewaren

Of het nu winter of zomer is, wijn heeft een constante bewaar temperatuur nodig. Uw kostbare flessen moeten worden beschermd tegen UV licht en allerlei geuren. Zelfs droge lucht en trillingen tasten de kwaliteit van de wijn aan. Op de wijnrekken in de Liebherr wijnkoelkast kunt u uw kostbare wijn onder ideale bewaaromstandigheden bewaren.


Liebherr - de specialist voor het optimaal bewaren van wijn


Verschillende wijnen vragen om verschillende temperaturen

Witte wijnen worden gedurende enkele maanden gerijpt in vaten of speciale tanks waarna deze klaar zijn om te bottelen. Rode wijn daarentegen wordt vaak jaren lang bewaard in houten vaten of in de fles waarbij de aroma's zich verder ontwikkelen en een nog betere wijn geven. Omdat hiervoor ook een andere temperatuur nodig is, is het in veel Liebherr wijnbewaarkoelkasten mogelijk om uw wijnkoelkast in twee verschillende temperaturen in te stellen: een zone voor witte wijn (koudere temperatuur) en een zone voor rode wijn.

Bron: Liebherr Internationaal

1-36 of 41