Liebherr vrieskast


1-28 of 44

1-28 of 44

Top kwaliteit vrieskast van Liebherr

De specialist op koelen en vriezen biedt met de Liebherr vrieskast een zeer degelijk en zuinig apparaat. De Liebherr vrieskast onderscheid zich met optimale koel prestaties en een fraai en degelijk interieur. Met enkele eigen ontwikkelingen is Liebherr voorloper op koelen en vriezer, wat ook in de Liebherr vrieskast tot uitting komt. Daarnaast maakt het brede assortiment met een groot aanbod in allerlei maten, kleuren en uitvoeringen dat er voor bijna iedereen een Liebherr vrieskast naar wens leverbaar is.


No-Frost: nooit meer ontdooien

Veel vrieskasten van Liebherr zijn uitgevoerd met het hoogwaardige No-Frost systeem. Door middel van dynamische lucht wordt ijsaanrijping voorkomen waardoor het handmatig ontdooien van het vriesgedeelte niet meer nodig is. Het aanwezige vocht in de lucht wordt onzichtbaar verzamend in de No-Frost cassette, smelt er automatisch en verdampt in de opvangbak op de compressor.

Smart-Frost

Bij Liebherr vrieskasten met een Smart-Frost systeem wordt de rijpvorming in de laden en op de verpakkingen sterk verminderd. Hierdoor is het ontdooien van de vriezer minder vaak nodig. De vriesleidingen bevinden zich niet meer tussen de lades, maar zijn 'verhuisd' en ingeschuimd in de zijwanden van de vriezer. Hierdoor gaat ontdooien veel sneller en wordt de kans op beschadigingen van het vriessysteem tijdens het ontdooien aanzienlijk verminderd.

Snel invriezen met SuperFrost

Indien u veel levensmiddelen tegelijkertijd van kamertemperatuur wilt invriezen dan is de SuperFrost functie een interessante optie. Via deze functie wordt de temperatuur tijdelijk naar -32 graden gebracht, waardoor uw producten veel sneller naar de gewenste -18 graden kunnen worden ingevroren. Start deze functie een uur voordat u uw producten in gaat vriezen en plaats vervolgens uw verse levensmiddelen in de vriezer. Doordat deze veel sneller ingevroren worden blijft de kwaliteit behouden en hebben de spullen welke reeds in de vriezer liggen minder last van temperatuur schommelingen.

Vrieskasten in verschillende uitvoeringen

Het assortiment Liebherr vrieskasten is breed en in diverse kleuren, afmetingen en uitvoeringen verkrijgbaar. Naast een groot aantal tafelmodel uitvoeringen heeft Liebherr ook enkele vrieskasten voorzien van icemaker. Deze vrieskasten dienen te worden aangesloten op een vaste wateraansluiting en beschikken over een continue hoeveelheid ijsblokjes.


De Schouw Witgoed heeft 1538 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.3 / 10