Liebherr vrieskast


1-28 of 49

1-28 of 49

Top kwaliteit vrieskast van Liebherr

De specialist op koelen en vriezen biedt met de Liebherr vrieskast een zeer degelijk en zuinig apparaat. De Liebherr vrieskast onderscheid zich met optimale koel prestaties en een fraai en degelijk interieur. Met enkele eigen ontwikkelingen is Liebherr voorloper op koelen en vriezer, wat ook in de Liebherr vrieskast tot uitting komt. Daarnaast maakt het brede assortiment met een groot aanbod in allerlei maten, kleuren en uitvoeringen dat er voor bijna iedereen een Liebherr vrieskast naar wens leverbaar is.


Een Liebherr vrieskast in diverse uitvoeringen

Het Duitse merk Liebherr is de specialist op het gebied van koelen en vriezen. Het aanbod vrieskasten ondersteunt deze stelling. Of u nu op zoek bent naar een compacte vrieskast of een heel groot model met super veel inhoud: Liebherr heeft het binnen zijn assortiment. Daarnaast is deze specialist voorloper op het gebied van ontwikkelingen. Zo heeft Liebherr het SmartFrost systeem geperfectioneerd. Door spiralen te 'verhuizen' naar de zijwanden van de vrieskast en deze daar in te schuimen hebben moderne vrieskasten veel minder ijsaanrijping. Echter blijft de ruime netto inhoud behouden en blijft het verbruik laag.

Vrieskasten in roestvrijstaal

Omdat de keuken een steeds prominentere rol inneemt in het huis stijgt de vraag naar vrieskasten in design. Diverse Liebherr vrieskasten zijn uitgevoerd in roestvrijstaal. Dit is ook nog eens vingervlekvrij waardoor het niet alleen fraai staat in de keuken, maar ook nog eens praktisch in gebruik. En kent u het nieuwe BlackSteel al?


De Schouw Witgoed heeft 1517 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.3 / 10