Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

1-36 of 73

1-36 of 73

Een Liebherr vrieskast in diverse uitvoeringen

Het Duitse merk Liebherr is de specialist op het gebied van koelen en vriezen. Het aanbod Liebherr vrieskasten ondersteunt deze stelling. Of u nu op zoek bent naar een compacte vrieskast of een heel groot model met super veel inhoud: Liebherr heeft het. Het assortiment is breed en in diverse kleuren, afmetingen en uitvoeringen verkrijgbaar. Naast een groot aantal tafelmodel uitvoeringen heeft Liebherr ook enkele vrieskasten voorzien van icemaker. Deze vrieskasten dienen te worden aangesloten op een vaste wateraansluiting en beschikken over een continue hoeveelheid ijsblokjes. Daarnaast is deze specialist voorloper op het gebied van ontwikkelingen. Zo heeft Liebherr het SmartFrost systeem geperfectioneerd. Door spiralen te 'verhuizen' naar de zijwanden van de vrieskast en deze daar in te schuimen hebben moderne vrieskasten veel minder ijsaanrijping. Echter blijft de ruime netto inhoud behouden en blijft het verbruik laag.

Vrieskasten in roestvrijstaal

Omdat de keuken een steeds prominentere rol inneemt in het huis stijgt de vraag naar vrieskasten in design. Diverse Liebherr vrieskasten zijn uitgevoerd in roestvrijstaal. Dit is ook nog eens vingervlekvrij waardoor het niet alleen fraai staat in de keuken, maar ook nog eens praktisch in gebruik. En kent u het nieuwe BlackSteel al?
No-Frost

NoFrost: nooit meer ontdooien

Veel vrieskasten van Liebherr zijn uitgevoerd met het hoogwaardige No-Frost systeem. Door middel van dynamische lucht wordt ijsaanrijping voorkomen waardoor het handmatig ontdooien van het vriesgedeelte niet meer nodig is. Het aanwezige vocht in de lucht wordt onzichtbaar verzameld in de NoFrost cassette, smelt er automatisch en verdampt in de opvangbak op de compressor.
Smart-Frost

SmartFrost

Bij Liebherr vriezers met een Smart-Frost systeem wordt de rijpvorming in de laden en op de verpakkingen sterk verminderd. Hierdoor is het ontdooien van de vriezer minder vaak nodig. De vriesleidingen bevinden zich niet meer tussen de lades, maar zijn 'verhuisd' en ingeschuimd in de zijwanden van de vriezer. Hierdoor gaat ontdooien veel sneller en wordt de kans op beschadigingen van het vriessysteem tijdens het ontdooien aanzienlijk verminderd. Alle vriesladen en daaronder geplaatste glasplateaus kunnen eenvoudig worden uitgenomen. Zo ontstaat VarioSpace: een praktisch systeem voor extra grote bewaarruimte.
Snel Invriezen

Snel invriezen met SuperFrost

Indien u veel levensmiddelen tegelijkertijd van kamertemperatuur wilt invriezen dan is de SuperFrost functie een interessante optie. Via deze functie wordt de temperatuur tijdelijk naar -32 graden gebracht, waardoor uw producten veel sneller naar de gewenste -18 graden kunnen worden ingevroren. Start deze functie een uur voordat u uw producten in gaat vriezen en plaats vervolgens uw verse levensmiddelen in de vriezer. Doordat deze veel sneller ingevroren worden blijft de kwaliteit behouden en hebben de spullen welke reeds in de vriezer liggen minder last van temperatuur schommelingen.
BluePerformance

BluePerformance

De luxe lijn vrieskasten van Liebherr is uitgevoerd met de BluePerformance techniek. Dit omvat een volledig nieuwe opbouw van het apparaat: aanzienlijk meer inhoud in koel- en/of vriesgedeelte en ca 20% extra energiebesparing dankzij de toepassing van kleinere toerental gestuurde motoren en de horizontaal geplaatste condensor in de plint.

Deze compact koeltechnologie reduceert het geluidsniveau ook nog eens aanzienlijk. De achterzijde van een BluePerformance kast is volledig, stofvorming op de condensor is uitgesloten. Glasplaten en diepvriesladen hebben een grotere bruikbare diepte. Alle BluePerformance vriezers vakken in energieklasse A+++ of zelfs A+++ - 20% !