Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

5 artikel(en)

5 artikel(en)

Diepvrieskisten met warmewand systeem

Alle Liebherr vrieskisten zijn uitgevoerd met een warmewand systeem, waardoor condensvorming aan de buitenzijde van de diepvrieskist wordt tegen gegaan. Bijkomend voordeel hiervan is dat deze eenvoudiger is schoon te houden. De hiervoor aanwezige condensor - deze zorgt voor de afgifte van de warmte in de vier wanden - is rondom vlak tegen de vier buitenwanden ingeschuimd.

SuperFrost functie

Omdat in vrieskisten vaak veel verse levensmiddelen tegelijkertijd ingevroren worden is de SuperFrost functie een interessante toevoeging. Bij het invriezen van 2 kg. of meer tegelijkertijd kunt u deze functie het beste enkele uren van tevoren inschakelen. De temperatuur in de vrieskist zal dan omlaag gebracht worden naar -32 graden, waarna de verse levensmiddelen veel sneller op de gewenste - 18 graden ingevroren kunnen worden. Hiermee blijft de kwaliteit van deze levensmiddelen behouden, maar zullen ook de levensmiddelen welke reeds in de vrieskist aanwezig zijn veel minder last hebben van 'opwarming'.

Vrieskisten van 137 tot 572 liter inhoud

Het assortiment Liebherr vrieskisten is in diverse maten en uitvoeringen leverbaar. Van een uitvoering van 57 cm. breed met een inhoud van 137 liter tot een model van 165 cm. breed met een inhoud van maar liefst 572 liter. Belangrijk hierbij om in oogschouw te nemen is dat een zuinigere vrieskist een dikkere isolatie geeft en dus minder netto inhoud.