ioMabe koelkasten

Artikel geplaatst op: 18-03-2022
De keuken vormt een steeds belangrijkere plek in het huis. En vanuit die gedachte wordt dan ook steeds meer aandacht besteed aan de apparatuur. Zowel functioneel als in design. De nieuwe serie ioMabe koelkasten sluit naadloos aan bij deze gedachte gang. Met drie zeer functionele koelkasten welke voorzien zijn van een praktisch verstelbaar interieur, zware materialen en een hoogwaardige afwerking biedt deze lijn de perfecte invulling op koel gebied.


Design

En zoals we van ioMabe mogen verwachten hebben ze met de bekledingen opnieuw een fraaie invulling aan het design gegeven met vlakke deuren, rechte strakke hoeken en keuze uit twee verschillende soorten grepen. En naast de uitvoering in roestvrijstaal tegenwoordig standaard ook leverbaar in mat wit of mat zwart.

Uniek: in elke RAL kleur leverbaar
Naast deze standaard uitvoeringen biedt ioMabe ook de mogelijkheid om deze serie koelkasten in ieder gewenste RAL kleur uit te voeren. Daarmee kunt u onderscheidend zijn in uw keukenopstelling of juist kiezen voor blenden door de koelkast in dezelfde kleur als de rest van de keuken uit te laten voeren.


3 verschillende series

De nieuwe lijn koelkasten van ioMabe omvat drie series:
- een bottom mount uitvoering met een ruime vrieslade onder en een enkele koeldeur boven
- een French door koelkast van 84 cm. breed en normale corpusdiepte met een ruime koellade onder en twee vriesdeuren boven.
- een French door koelkast van 91 cm. breed en diepere uitvoering met een ruime koellade onder en twee vriesdeuren boven.

ICO19 serie - Bottom Mount
ICO19 serie - Bottom Mount
ICO19 serie - Bottom Mount


IWO19 serie - French-door
IWO19 serie - French-door
IWO19 serie - French-door


INO27 serie - French-door
INO27 serie - French-door
INO27 serie - French-door

1-36 of 91