Super energiezuinige koelkasten van Liebherr

Artikel geplaatst op: 01-09-2021
Het nieuwe energielabel stelt nieuwe uitdagingen aan de ontwikkeling van nieuwe producten en is soms nog onduidelijk bij consumenten. ‘Waarom zijn er geen tafelmodellen met een gunstig energielabel?’ is een veelgehoorde vraag.

Het is Liebherr gelukt om drie tafelmodellen te ontwikkelen met een ongekend laag energieverbruik, zonder dat dit ten koste gaat van de inhoud of de buitenafmetingen.

GP 1496

Energieklasse C / € 24 per jaar


Deze vriezer is met energieklasse C ’s werelds zuinigste tafelmodel vriezer. Dit SmartFrost tafelmodel is 60 cm breed en heeft een riante inhoud van 103 liter. Dankzij FrostProtect is de GP 1496 geschikt voor omgevingstemperaturen van -15°C tot +43°C, ideaal voor een onverwarmde schuur of garage.

Zuinige Liebherr GP1496 vrieskast tafelmodel


TP 1444

Energieklasse D / € 25 per jaar


Deze energiezuinige Liebherr TP 1444 is een 55 cm brede tafelmodel koeler met inwendig vriesvak. Dit Comfort model beschikt over een aantal handige eigenschappen zoals een deelbaar glasplateau, een afneembaar bovenblad en deurvakken met gehard glazen bodem.

Zuinige Liebherr koelkast TP1444 tafelmodel


TP 1744

Energieklasse D / € 26 per jaar


De 60 cm brede Liebherr TP 1744 is een energiezuinige tafelmodel koelkast met energielabel D met een vriesvak van 18 liter. Ook deze koeler is comfortabel uitgevoerd met onder andere een deelbaar glasplateau, een afneembaar bovenblad en deurvakken met gehard glazen bodem.

Zuinige Liebherr TP1744 koelkast tafelmodelAlle drie de modellen zijn per direct en (op moment van plaatsen) uit voorraad leverbaar.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.