Ontdek de nieuwe Smeg FAB32-serie retro koelkasten

Artikel geplaatst op: 05-12-2018 | update datum: 08-01-2019
Ter viering van de 70ste verjaardag van het merk Smeg heeft de iconische FAB32 serie koelkasten van Smeg een upgrade gekregen! De gehele FAB32-serie heeft een nieuw, stijlvol interieur gekregen, net als de koelkasten uit de kleinere zusterrange, de FAB32. De verbeteringen aan het interieur omvatten de bekende zachte afgeronde vormen, hoogwaardige prestaties en elegante details die terug te vinden zijn bij alle jaren ‘50 retro stijl-apparaten.

Ontdek de nieuwe Smeg FAB32-serie retro koelkasten


Verbeteringen

Overal in de koelkast is uiterste aandacht te vinden voor de details: de chromen afwerking op deurbakken, legplateaus en laden, voor een zo fraai mogelijk uiterlijk. Uiteraard met behoud van kwaliteit voorop, gerealiseerd door het gebruik van hoogwaardige materialen.

Bediening
Het nieuwe digitale elektronische bedieningspaneel van de Smeg FAB32 heeft helder witte LED's en biedt een nauwkeurigere temperatuurbewaking. Het bevat een energiebesparende modus, waarmee u de koelkast kunt uitschakelen terwijl de vriezer actief blijft, een handige functie om energie te besparen tijdens uw vakantie.

Verbeterde LED verlichting
Heldere LED-lichtstrips aan weerszijden van de koelkast zorgen voor een optimale verlichting en totale zichtbaarheid van het interieur, terwijl ze veel energie-efficiënter zijn en langer meegaan dan traditionele gloeilampen.

De binnenzijde van de FAB32-serie is geheel vernieuwd en aanzienlijk verbeterd


LifePlus 0 graden lade

Met de toevoeging van een lade met LifePlus 0 graden ontstaat een compartiment dat is ontworpen om bederfelijke voedingsmiddelen langer te bewaren, zoals vis, kaas en vlees, bij een gecontroleerde temperatuur van 0 graden. Zowel de lade voor LifePlus 0 ° C als de lade voor groenten en fruit worden op telescopische rails bevestigd, zodat u de laden gemakkelijk kunt uitschuiven wanneer u voedsel in de lade wil doen, of juist eruit wil pakken.

Fraai is de heldere LED verlichting over de gehele zijkanten van het koelgedeelte


Meer inhoud en zuiniger in gebruik

Het nieuwe luchtcirculatiesysteem Multiflow creëert de perfecte bewaarcondities voor eten en drinken en handhaaft een homogene temperatuur in alle delen van de koelkast. Het vriesvak is voorzien van 3 laden, waaronder een snel vriesvak. Verder is het vriesgedeelte voorzien van een NoFrost systeem, een vorstvrij systeem, dus geen vervelend, tijdrovend ontdooien meer. De koelkast doet het voor u!

De netto inhoud in de Smeg FAB32 is toegenomen tot 234 liter in het koelgedeelte en 97 liter in het vriesgedeelte. De totale bruto capaciteit zelfs tot 365 liter, terwijl de energie-efficiëntie is verbeterd van A++ tot A+++, wat een lager energieverbruik oplevert met grotere besparingen tot gevolg.

Er is een verscheidenheid aan scharnieren en kleuren beschikbaar, van warme pasteltinten tot opvallende statement-kleuren, die voor elke keuken een optie bieden.


Bron: Smeg UK

20 artikel(en)