Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

1-36 of 172

1-36 of 172

LC-display

LC-display

Nauwkeurige elektronica met digitaal LC-display veelal in het bovenblad geïntegreerd. De hogere koel/vriescombinaties beschikken over doorlopende deuren en hebben het display bovenin achter de koeldeur. De gekozen temperatuur wordt tot de graad nauwkeurig aangegeven op het display. Een aparte thermometer is dus niet meer nodig. Het LC-display is standaard aanwezig op de Premium modellen van Liebherr.
BioCool lade

BioCool lade

Een aantal koelkasten van Liebherr zijn uitgevoerd met een BioCool lade. Deze lade heeft een instelbare luchtvochtigheid voor het langer bewaren van vrijwel alle groente- en fruitsoorten. De BioCool laden lopen op een uittrekbare telescopische rails en zijn daardoor - ook in zwaarder beladen toestand - eenvoudig te openen en sluiten. Voor de BioCool en BioFresh zones is een flexsysteem beschikbaar. Deze staat uit een langwerpige box met verstelbare schotjes waarmee een individuele vakverdeling kan worden gemaakt voor het overzichtelijk bewaren van levensmiddelen. Het Flexsysteem is desgewenst als accessoire bij te bestellen.
GlassLine deurvakken

GlassLine deurvakken en draagplateaus

In de binnendeur van de Premium modellen bevinden zich de GlassLine deurvakken. Deze vakken zijn in hoogte te verstellen en eenvoudig uitneembaar. Uitgevoerd met een gesatineerde bodem van gehard glas en verschuifbare flessenhouder. Omdat de vakken eenvoudig te verwijderen zijn kunnen deze gemakkelijk schoon gemaakt worden. Daarbij mogen de GlassLine deurvakken - net als de glazen leggers van hard glas - ook in de vaatwasser geplaatst worden.
LED verlichting

LED verlichting

Alle Liebherr vrijstaande koelkasten zijn uitgevoerd met heldere en zuinig LED verlichting. De Premium modellen hebben als extra zelfs LED achterwandverlichting. Deze verlichtinge van beneden naar boven de gehele koelkast en zorgen zodoende voor een overzichtelijk en prettig licht op elk niveau.