Liebherr ColourLine - koelkasten in drie verschillende kleuren

Artikel geplaatst op: 28-12-2015
Op de IFA in Duitsland heeft Liebherr onlangs de nieuwe ColourLine koelkasten geïntroduceerd. Deze vrijstaande koelkasten van 180 cm. hoog zijn nu ook leverbaar in drie verschillende kleuren. Hiermee speelt Liebherr perfect in op de steeds meer groeiende vraag naar kleur in de keuken.

Drie koelkasten in de kleuren FireRed (CUfr3311), AdvocadoGreen (CUag3311) en WaterBlue (CUwb3311)
Drie koelkasten in de kleuren FireRed (CUfr3311), AdvocadoGreen (CUag3311) en WaterBlue (CUwb3311)


Interieur

Alle drie de modellen zijn uitgevoerd met een ruim koelgedeelte boven en daaronder drie laden vries. De koelkast is 55 cm. breed en beschikt over een inhoud van 210 liter koelruimte en 84 liter vries.

Het koelgedeelte is uitgevoerd met leggers van veiligheidsglas welke eenvoudig in hoogte versteld kunnen worden. Daarmee kunt u de indeling naar eigen wens aanpassen. Fraai verder is heldere LED verlichting welke niet alleen zeer zuinig is in verbruik, maar ook nog zorgt voor een helder en prettig overzicht. Daarnaast bevindt zich een chromen flessenhouder waarin u horizontaal tot 5 flessen kunt plaatsen. De binnendeur beschikt over degelijke vakken met een glazen bodem. Onderin het koelgedeelte zijn tot slotte twee ruime groentelades geplaatst.

Het vriesgedeelte is uitgevoerd met drie transparante lades en heeft het SmartFrost systeem. Daarbij zijn de spiralen welke zich vroeger tussen de lades bevonden 'verhuisd' naar de zijwanden van het vriesgedeelte. Daar zijn deze spiralen ingeschuimd, waardoor aanzienlijk minder ijsaanrijping ontstaat. Ten opzichte van een vriesgedeelte met No-Frost systeem heeft deze SmartFrost vriezer wel meer inhoud (door het ontbreken van het no-frost systeem).

Foto van het interieur van het koelgedeelte van de nieuwe Liebherr Colourline
Foto van het interieur van het koelgedeelte van de nieuwe Liebherr Colourline


Uitbreiding Colourline assortiment

Begin 2017 heeft Liebherr het succevolle Colourline assortiment nog verder uitgebreid met drie nieuwe koelkasten. Deze upside-down koelkasten zijn slechts 124 centimeter hoog en beschikken over een zuinig energieklasse A++ label. De koelkast heeft een apart vriesgedeelte van 44 liter boven met daaronder een ruim koelgedeelte van 151 liter. De drie verschillende modellen zijn FireRed, Waterblue en AvocadoGreen.

Uitbreiding van het Liebherr Colourline assortiment met drie gekleurde koelkasten van 124 cm hoogUitbreiding van het Liebherr Colourline assortiment met drie gekleurde koelkasten van 124 cm hoog


Bron: Liebherr Nederland

9 artikel(en)