Liebherr wijnkoelkast


1-28 of 35

1-28 of 35

Top kwaliteit wijnkoelkast van Liebherr

De specialist op koelen en vriezen biedt met de Liebherr wijnkoelkast een zeer degelijk en zuinig apparaat. De Liebherr wijnkoelkast onderscheid zich met optimale koel prestaties en een fraai en degelijk interieur. Met enkele eigen ontwikkelingen is Liebherr voorloper op koelen en vriezer, wat ook in de Liebherr wijnkoelkast tot uitting komt. Daarnaast maakt het brede assortiment met een groot aanbod in allerlei maten, kleuren en uitvoeringen dat er voor bijna iedereen een Liebherr wijnkoelkast naar wens leverbaar is.


Assortiment Liebherr wijnkoelkasten

Zowel in vrijstaande, onderbouw als ook in inbouw uitvoeringen is het assortiment van Liebherr sterk. De wijnkoelkasten zijn onder te verdelen in de Vinothek / Vinidor en GrandCru lijn. Daarnaast zijn er enkele unieke modellen beschikbaar welke anders zijn in formaat, deels ook geschikt zijn voor het bewaren van sigaren. Praktisch in gebruik zijn de modellen welke geschikt zijn voor het bewaren van twee of zelfs drie soorten wijn. Door te werken met temperatuur zones kan in één wijnbewaarkast meerdere soorten wijn geplaatst worden. Ideaal indien u liefhebber bent van rode wijn, maar op zijn tijd ook kunt genieten van een fles witte wijn.

TipOpen

TipOpen techniek

De TipOpen techniek van Liebherr is perfect voor plaatsing in greeploze keukens. Een lichte aanraking van de glasdeur geeft een deuropening van 7 cm. en maakt verder openen gemakkelijk. Indien de deur niet verder wordt geopend dan sluit deze weer automatisch (van toepassing op alle modellen met wit of zwart glasfront).
FreshAir filter

FreshAir filter

Geuren uit de omgeving kunnen bij opslag de wijn negatief beïnvloeden. De wijnkasten van Liebherr zijn uitgerust met een FreshAir filter dat zorgt voor de toevoer van verse lucht. Daardoor wordt een optimale luchtkwaliteit gegarandeerd.
Houten plateaus

Houten plateaus

Stabiele houten plateaus op telescooprails bieden een goed overzicht en een snelle toegang tot de voorraad. De uitvoering van de handgemaakte plateaus is volledig aangepast voor het stabiel bewaren van bordeaux formaat flessen. Als de flessen tegen elkaar worden geplaatst kan de maximale capaciteit van de wijnkast worden benut. Plateaueclips met etiket zorgen voor een goed overzicht van de wijnvoorraad (alleen bij de Vinidor modellen).
Presentatie plateau

Presentatie plateau

De voorzijde van het presentatieplateau kan schuin worden geplaatst, ideaal om maximaal 6 wijnflessen te presenteren. Dit presentatieplateau is ook bijzonder handig om geopende flessen op drinktemperatuur te bewaren (WTes 5872/5972)