Liebherr wijnkoelkast


1-28 of 32

1-28 of 32

Top kwaliteit wijnkoelkast van Liebherr

De specialist op koelen en vriezen biedt met de Liebherr wijnkoelkast een zeer degelijk en zuinig apparaat. De Liebherr wijnkoelkast onderscheid zich met optimale koel prestaties en een fraai en degelijk interieur. Met enkele eigen ontwikkelingen is Liebherr voorloper op koelen en vriezer, wat ook in de Liebherr wijnkoelkast tot uitting komt. Daarnaast maakt het brede assortiment met een groot aanbod in allerlei maten, kleuren en uitvoeringen dat er voor bijna iedereen een Liebherr wijnkoelkast naar wens leverbaar is.


Assortiment Liebherr wijnkoelkasten

Zowel in vrijstaande, onderbouw als ook in inbouw uitvoeringen is het assortiment van Liebherr sterk. De wijnkoelkasten zijn onder te verdelen in de Vinothek / Vinidor en GrandCru lijn. Daarnaast zijn er enkele unieke modellen beschikbaar welke anders zijn in formaat, deels ook geschikt zijn voor het bewaren van sigaren. Praktisch in gebruik zijn de modellen welke geschikt zijn voor het bewaren van twee of zelfs drie soorten wijn. Door te werken met temperatuur zones kan in één wijnbewaarkast meerdere soorten wijn geplaatst worden. Ideaal indien u liefhebber bent van rode wijn, maar op zijn tijd ook kunt genieten van een fles witte wijn.

Houten plateaus

Veel Liebherr wijnkoelkasten zijn uitgevoerd met houten draagplateaus. Deze zorgen voor een stabiele basis voor het plaatsen van uw flessen wijn en zorgen - omdat de afstand bepaald is door de uitsparing - voor een optimale benutting van de binnenruimte. Plateauclips aan de voorzijde van de houten plateaus bieden u de mogelijkheid de flessen te labellen.

Koolfilter

Een belangrijke factor bij het bewaren van wijn is geur. Deze heeft directe invloed op de uiteindelijke kwaliteit van de wijn. Door in de wijnbewaarkast een koolfilter te plaatsen (Liebherr FreshAir filter) wordt de toevoer van verse lucht gerecht en een optimale luchtkwaliteit gegarandeerd.


De Schouw Witgoed heeft 1538 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.3 / 10