Smeg FAB30-serie koelkasten vernieuwd

Artikel geplaatst op: 03-08-2019
De retro stijl van Smeg uit de jaren '50 serie biedt onmiskenbare vintage ontwerpen waarvan de afgeronde lijnen en levendige kleuren perfect gecombineerd worden met geavanceerde technologie. Dit FAB-assortiment is meer dan alleen koelkasten, ze domineren hun omgeving en zijn echte iconen van stijl met de ontwerpkwaliteit "Made in Italy" waar Smeg over de hele wereld beroemd om is. Ze zijn één van de meest onderscheidende keukenapparatuur ter wereld ! In de afgelopen periode is de kleinere FAB28 en grotere FAB32 serie al geheel vernieuwd en nu heeft ook de langverwachte FAB30 zijn upgrade gekregen! Met een sterk verbeterd stijlvol interieur is dit apparaat zelfs beter dan voorheen.

Smeg FAB30-serie koelkasten vernieuwd


Wat is er nieuw bij de Smeg FAB30?

In de eerste plaats zijn elegante verchroomde sierlijsten door het hele interieur toegevoegd, waaronder de deurvakken in de binnendeur, de glazen legplateaus en bij de laden. Deze subtiele aandacht voor detail levert een uiterst slimme moderne esthetiek met een luxueus high-end gevoel. Aan beide zijden van de koelkast zijn heldere LED-lichtzuilen geplaatst welke zorgen voor een optimale verlichting en helder zicht in het interieur, maar ook veel energiezuiniger en LED verlichting gaat langer mee dan de traditionele lampen.

Ontdek de verbeteringen bij de nieuwe SMEG FAB30 koelkasten


Nieuwe technologie op de FAB30

De levensduur plus 0°C lade onderin het koelgedeelte biedt een compartiment dat is ontworpen voor het langer bewaren van bederfelijke levensmiddelen zoals vis, kaas en vlees, bij een gecontroleerde temperatuur van 0°C. Zowel de life plus 0°C-lade als de groente- en fruitlade van de Smeg FAB30 zijn bevestigd op telescopische rails, zodat u de laden gemakkelijk naar buiten kunt schuiven wanneer u voedsel moet toevoegen of verwijderen.

levensduur plus 0 ° C lade onderin het koelgedeelte


Breed aanbod in kleuren

Het nieuwe luchtcirculatiesysteem Multiflow creëert de perfecte bewaarcondities voor eten en drinken en handhaaft een homogene temperatuur in alle delen van de Smeg koelkast, terwijl de energie-efficiëntie is toegenomen van A++ naar A+++ (een duidelijk merkbare energie besparing). Een breed aanbod aan kleuren (voor de meeste kleuren zowel een rechts- als ook een linksdraaiend model) zijn beschikbaar, van zingy oranje tot brievenbusrood en bieden een optie voor elk type keuken.

Foto van de geheel vernieuwde binnendeur met verbeterde deurvakken welke voorzien zijn van chromen details


In de beide zijwanden is een LED lichtzuil geplaatst


Bron: Smeg UK

20 artikel(en)