16 artikel(en)

16 artikel(en)

Ruime inhoud

Indien u op zoek bent naar een koel/vriescombinatie met veel inhoud dan is een side-by-side opstelling een interessante optie. Bij deze opstelling komen twee Liebherr koel- of vrieskasten - welke hiervoor speciaal geschikt zijn - naast elkaar te staan en vormen zodoende een interessante combinatie. Deze kan bestaan uit een hoge koeler en en een hoge vrieskast, maar ook uit een koelkast met BioFresh zone enerzijds en een vrieskast met aparte wijnzone anderzijds. Of wat te denken van een side-by-side uitvoering met ijsblokjes of een side-by-side koelkast in de kleur BlackSteel?

Inbouw Liebherr side-by-side koelkasten

Naast de vrijstaande modellen beschikt Liebherr ook over enkele inbouw side-by-side koelkasten. Bij deze variant zijn eveneens twee inbouw koelkasten naast elkaar geplaatst welke tesamen zorgen voor een grote inhoud en een praktische verdeling. Bij deze variant kunnen beide deuren vanuit het midden geopend worden. Ook bij deze Liebherr side-by-side koelkasten zijn diverse varianten beschikbaar.

Plaatsing

Bij het plaatsen van een Liebherr side-by-side koelkast is een vlakke vloer een vereiste. Beide koelkasten worden aan elkaar gekoppeld via een meegeleverd montage systeem. Afhankelijk van de gekozen uitvoering dient een dubbele elektra aansluiting en eventueel een vaste wateraansluiting nodig te zijn. Voor het grote vlak en voor het netjes afstellen van de twee deuren dienen beide koelkasten goed waterpas gesteld te worden.