Smeg FAB28 koelkasten geheel vernieuwd

Artikel geplaatst op: 28-11-2018
Smeg's iconische FAB28 is een echte designklassieker en is opnieuw uitgevonden met een volledige make-over van de het interieur. Deze serie Smeg koelkasten zijn verkrijgbaar in vele stijlen en kleuren waardoor de FAB28 symbool staat voor stijl en creativiteit.

De FAB28 heeft een sterke persoonlijkheid en een unieke stijl en is nu aan de binnenkant opnieuw uitgevonden.


De Smeg FAB28 staat voor stijl en creativiteit

Vandaag de dag worden deze stijlvolle koelkasten beschouwd als een van de meest onderscheidende keukenapparaten ter wereld. Het is geen toeval dat de FAB28 wordt gebruikt bij talloze optredens in commercials, internationale locaties en op sociale media. Belicht in de media als een symbool van stijl.

Deze koelkasten staan erom bekend door topmodellen te worden gebruikt om make-up koel te houden, maar ook de meer toegankelijke wereld heeft een link met de FAB28’s doordat ze te zien waren in super succesvolle series als Beertje Paddington.

Wat is er verbeterd aan de Smeg FAB28?

Een volledig intern herontwerp met nieuwe planken en een nieuwe uitvoering van de subtiele retro rondingen. De nieuwe LED-lampjes aan beide zijden van de koelkast zorgen voor een helderder beeld tot achterin de koelkast. Deze Smeg FAB28 heeft een energieklasse A+++ label en behoort daarmee tot de zuinigste koelkasten in de markt. Het nieuwe multi-flow-systeem zorgt voor een optimale temperatuurverdeling over het hele apparaat. Het beschikt ook over een 0 °-compartiment dat ideaal is voor het bewaren van vers vlees en vis.

De belangrijkste vernieuwingen weergegeven op een rij


Dankzij deze nieuwe functies is de nieuwste FAB28-upgrade de perfecte combinatie van technologie en stijl. Een apparaat dat er niet alleen geweldig uitziet, goed presteert, maar ook echt maakt dat uw huis een huis met stijl wordt.


Bron: Smeg UK

36 artikel(en)