Atag KU8071K2 - onderbouw wijnkoelkast

Artikel geplaatst op: 20-02-2021
Nieuw in het ATAG-assortiment is de onderbouw wijnklimaatkast type KU8071K2. Deze wijnklimaatkast is een feest voor wijnfanaten. Compact maar tóch ruim, met de perfecte omstandigheden om wijn te bewaren. De twee klimaatzones zijn in te stellen tussen de 5 en 20 graden. De deur, die open gaat bij aanraking heeft uniek isolatieglas mét UV-coating, zodat het licht geen invloed heeft op de wijn. De klimaatkast is trillingsvrij, zodat de smaak van de wijn op niveau blijft. Het is met recht een eyecatcher in uw keuken.

Ontdek de nieuwe ATAG KU8071K2 wijn koelkast.


Dimbare LED verlichting

De twee klimaatzones zijn ieder voorzien van dimbare LED verlichting. De verlichting gaat aan op het moment dat de deur van de wijnklimaatkast geopend wordt en gaat automatisch uit bij het sluiten van de deur. Erg praktisch bij het kiezen van de juiste wijn. Het is ook mogelijk om de LED verlichting bij een gesloten deur aan te zetten waardoor de wijnklimaatkast een sfeervolle eyecatcher in de keuken is.

Praktisch is de sfeervolle binnen verlichting welke eveneens een goed beeld op de inhoud geeft. Wel zo handig.




Koolstoffilter

Het koolstoffilter zorgt ervoor dat de geurtjes in de wijnklimaatkast geneutraliseerd worden en geen invloed hebben op de smaak van de wijn. Het koolstoffilter is eenvoudig aan de voorkant van de wijnklimaatkast te vervangen (koolstoffilter HF2014, set van 2 stuks).

Fraai zijn de houten plateaus met telescooprails.


Houten plateaus op telescooprails

5 plateaus zorgen ervoor dat er maar liefst ruimte is voor 34 flessen (0,75: bordeaux) in deze wijnklimaatkast. Drie van deze plateaus zijn van hout en voorzien van telescooprails. Deze telescooprails zorgen ervoor dat de wijnvoorraad op het plateau rustig en eenvoudig naar voren en naar achter te verplaatsen is. De plateaus zorgen voor een duidelijk overzicht van de wijncollectie.

Open eenvoudig uw wijn koelkast door op linksboven op de deur te drukken.


Touch-to-open

De greeploze glasdeur is stijlvol te openen met de touch-to-open functie en perfect te integreren in een greeploze keuken. Met slechts één vinger is de deur te openen. Per ongeluk de deur een zetje gegeven? De deur sluit automatisch als deze niet verder wordt geopend waardoor de temperatuur behouden blijft. Het klimaat in de wijnklimaatkast blijft zo optimaal voor de wijn. Bovendien is de deur gemaakt van isolatieglas met een UV-coating waardoor uv-licht geen invloed heeft op de kwaliteit van de wijn.

Deze wijn koelkast heeft twee zones welke zeer nauwkeurig in te regelen zijn.


Temperatuur op de graad nauwkeurig in te stellen

Het LCD display tussen de klimaatzones geeft de temperatuur per zone weer. De temperatuur is per klimaatzone in te stelen tussen de 5 en 20 graden Celsius. Zo kan de wijn altijd op de juiste temperatuur bewaard en geserveerd worden. Met de touch-bediening zijn ook andere functies eenvoudig te bedienen zoals de ventilator en het dimmen van de verlichting.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.