Smeg introduceert twee nieuwe wijnkoelkasten

Artikel geplaatst op: 29-09-2016
Smeg heeft onlangs twee nieuwe wijn koelers geïntroduceerd. Het betreft twee design wijnkasten behorend tot de Classici serie welke esthetisch ontworpen zijn in samenwerking met architect Guido Canali. Uitgangspunt daarbij was het samenbrengen van het roestvrijstaal met het zwart getinte glas.

Smeg introduceert twee nieuwe wijnkoelkastenOntdek de twee nieuwe Smeg wijnkoelkasten


Twee nieuwe wijnkoelkasten

De beide modellen zijn respectievelijk geschikt voor onderbouw (te plaatsen onder een aanrecht) en inbouw en zijn voorzien van de nieuwste koeltechnieken. Zo zorgt een koolfilter ervoor dat ongewenste geuren die mogelijk wijn kunnen bederven geëlimineerd worden; heldere LED verlichting voor een goede en stijlvolle vormgeving en massief houten planken welke telescopisch uittrekbaar zijn voor een stabiele en praktische ondergrond voor uw flessen wijn.

Inhoud

De onderbouw koelkast is iets groter dan het inbouw model en beschikt over een capaciteit van 38 flessen. Deze Smeg koelkast is onder te verdelen in twee compartimenten waarbij beide zones op een verschillende temperatuur zijn in te stellen. Dit zorgt ervoor dat verschillende wijnen kunnen worden opgeslagen in de best mogelijke omgeving.

Fraai is het Classici design welke naadloos aansluit bij de andere apparaten van SmegFraai is het Classici design welke naadloos aansluit bij de andere apparaten van Smeg


Design

Vanwege het kenmerkende Classici design is het mogelijk deze nieuwe inbouw en onderbouw wijn koelkast met andere Smeg apparaten uit deze lijn te combineren. Daarmee kan op fraaie wijze beide apparaten in iedere keuken geïntegreerd worden.

Bron: Smeg Internationaal

2 artikel(en)