Side-by-side koelkast


1-18 of 54

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-18 of 54

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
De Schouw Witgoed heeft 1320 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.5 / 10

Diverse uitvoeringen in side-by-side koelkasten

Een side-by-side koelkast is leverbaar in diverse uitvoeringen en in verschillende kleuren. Oorspronkelijk bestond dit model uit een vriesgedeelte links en een koelgedeelte rechts. Tegenwoordig zijn er echter meer varianten leverbaar. Zo zijn er 4-deurs modellen in diverse breedtematen en French-door uitvoeringen. Deze modellen beschikken over een dubbele deur aan de bovenzijde welke toegang geeft tot het koelgedeelte en daaronder een lade welke toegang geeft tot het vriesgedeelte.

Een side-by-side koelkast heeft een ruime inhoud waarbij u - door de variatie in uitvoeringen - het beste model voor uw situatie kunt selecteren. Houdt u er wel rekening mee dat een side-by-side koelkast wezenlijk anders is dan een Amerikaanse koelkast.

Inbouw side-by-side

Omdat de vraag naar koelkasten met ruime inhoud steeds verder toeneemt wordt ook op het gebied van inbouw invulling gegeven aan grotere opstellingen. Een inbouw side-by-side koelkast is daarbij een interessante optie. Deze koelkast bestaat vaak uit twee apart inbouw koelkasten welke side-by-side van elkaar opgesteld kunnen worden. Zo kan een inbouw set van twee koel/vriescombinaties van 178 cm. hoogte met elkaar gecombineerd worden, maar is het ook mogelijk om een 178 cm. hoge inbouw koeler met een 178 cm. hoge inbouw vriezer te combineren.