Update en nieuwe kleuren Smeg FAB50 serie koelkasten

Artikel geplaatst op: 21-01-2018
SMEG heeft één van de meest succesvolle producten uit haar retro jaren'50 style-assortiment geupdated. De nieuwe modellen hebben betere energie prestaties en een fraaier en beter interieur. De FAB50 is aantrekkelijk voor iedereen die veel inhoud nodig heeft en tegelijkertijd de fan is van de kenmerkende retro jaren 50 stijl.

Het aantal kleuren is uitgebreid met vier nieuwe tinten: pastelblauw, zwart, rood en turkoois groen, waardoor de kleurcode wordt uitgebreid om tegemoet te komen aan elk interieurontwerp. Het interieur is bijgewerkt met de kenmerkende kronkelende lijnen van deze iconische collectie. De deurvakken hebben nu afgeronde en met zilver afgewerkte randen om de elegantie van het totale ontwerp te verbeteren.

Aan de nieuwe lijn FAB50 koelkasten van Smeg is onder andere de kleur pastelblauw toegevoegdAan de nieuwe lijn FAB50 koelkasten van Smeg is onder andere de kleur pastelblauw toegevoegd


De prestaties van de FAB50 zijn overal verbeterd, in de eerste plaats op het gebied van energie-efficiëntie: deze Smeg koelkast heeft nu een A ++-klasse energielabel behaald, wat heeft geleid tot aanzienlijke energiebesparingen. Smeg bewijst opnieuw zijn aandacht voor milieuduurzaamheid door geavanceerde, functionele en milieuvriendelijke technologieën te bieden.

De FAB50 biedt prestaties op hoog niveau, terwijl het onderhoud tot een minimum wordt beperkt. Het No-Frost -luchtcirculatiesysteem voorkomt de vorming van rijp, schimmel en kwalijke geuren, waardoor vermoeiende ontsmettings- en grondreinigingswerkzaamheden worden voorkomen. LED-lampen bieden uitstekende verlichting en zijn langer meegaat dan de vorige lampen. De Fresh Zone biedt ideale bewaaromstandigheden voor vers voedsel, wat veel langer zal duren als gevolg.

Overzicht van het nieuwe assortiment FAB50 koelkastenOverzicht van het nieuwe assortiment FAB50 koelkasten


Met de nieuwe FAB50 serie toont Smeg opnieuw zijn op evolutie gedreven aanpak, een belangrijk kenmerk van de missie van het bedrijf vanaf het begin en wat het tot een van de leidende wereldwijde spelers in het merk Made in Italy maakt.

Gaaf is ook de FAB50 in de kleur watergroen. Voor de liefhebber die op zoek is naar heel veel inhoud !Gaaf is ook de FAB50 in de kleur watergroen. Voor de liefhebber die op zoek is naar heel veel inhoud !


8 artikel(en)